Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga ProBroDziku

TEZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:T E Z
Nick oskarżonego:ProBroDziku
IP/SID oskarżonego: straznik to w podaniu bedzie
Data i czas zdarzenia: co mape dam tu kilka przykladow
Powód skargi:Brak znajomosci regulaminu,zla reputacja u graczy na serwerze 
Opis sytuacji: Generalnie to miala być ta jedna skarga sluszna wiec ta nią bedzie mam tu 3 demka ktore krotko rozpisze 
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Swiadkowie caly serwer Demko 1: http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2103110935-jb_anka-1615451700-1615453800.zip

slay bez slowa brak napisania na @@ bh 20 sekund kampisz itp po prostu slay a odpowiedzi brak tutaj nie jestem czy to odpowiednie demko jak nie to lecimy dalej 2 demko:http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2103112040-jb_autotown-1615491600-1615494240.zip tu gdzies pod koniec mapy nasz kochany straznik nie radzi sobie przy buntach i po owym postanawia dac zabawe kolejny raz pokazal ze regulamin jest mu nie znany                          3 demko:http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2103112124-jail_islands-1615494240-1615496280.zip              tutaj jest wina bardziej ctka ale postawa dzika mnie rozjebala przy ogladaniu tego demka jest to 4 dzien przy buncie mianowicie ct zabijajac gracza nie ma argumentu no bo po co komu ten regulamin jednak dziku postanawia odpowiedziec po wiadomosci na u@ cyt "Nie miałes pozycji buntu." a gdzie buntownik? nie ma! wedlug dzika owe podstawowe polecenie trzeba odwolac a w regulaminie mamy jasno napisane ze po smierci buntownika owa pozycja jest juz nie wazna. licze na przyjecie skargi i sadze ze wielu pod owa sie podpisze pozdrawiam <3333   EDIT: jezeli jest to istotne to tym ctkiem w 3 demku byl gracz Kobra

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

Tu się zgadzam z graczem T E Z, nie umiejętne używanie amxmodmenu, ostatnio zrobił takie coś ze ponad 3 minuty slaya dawał (XD) zamiast slaya dal 2 slapy potem slaya xDDDDD. 

Nie mam więcej do dodania,  @ TEZ  opisał wszystko co do jednego, brakuje mi tu dwóch map, ale nie ważne.

OD TEREGO :)), link nie działa.

Skala amx:

1. Nie wiesz co to jest amx.

2. Wiesz co to amx, ale nie potrafisz z tego korzystać.

3. Potrafisz korzystać z amxmodmenu.

4. Potrafisz sprawnie korzystać z amxmodmenu.

5. Sprawnie korzystasz z amxmodmenu oraz znasz kilka podstawowych komend.

6. Potrafisz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend.

7. Potrafisz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo komend. Potrafisz zmienić ustawienia serwera za pomocą konsoli.

8. Potrafisz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo komend, do tego  potrafisz obsługiwać ftp.

9. Potrafisz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo komend, do tego  potrafisz obsługiwać ftp, wgrywać pluginy oraz ustawiać cvary i masz duże doświadczenie w edycji pluginów.

10. Potrafisz wszystko z amxmodmenu, znasz dużo komend, potrafisz obsługiwać ftp , wgrywać pluginy , edytować pluginy , ustalać cvary, dodawać adminów oraz wgrać różne modele i mapy.

Pod 7 mamy potrafisz sprawnie?, no chyba nie 3 minutowe slayowanie,a zamiast tego slapy i potem slay (KEKW),
a i nie patrzenie na u@.

Nie wiem czm link nie dziala, nie mój ineteres, gracz dał 7/10 w podaniu na strażnika a więc jak tery napisał prawie 3 lata temu (XD)

Edit 1.
Dziku bodajrze wczoraj, jak mnie pamięć nie zawodzi(XD), dał prowadzić chłopowi co nie umiał totalnie, z rund robił FreeDaye, a dziku wyjebane krzyształy(XDDD), aż sam gracz wyszedł a dziku dalej nie wiedział co zrobić.

DZIĘKUJE ZA UWAGE.

blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34.

• Użytkownik

Jak dla mnie Dziku nie nadaje się na strażnika nie radzi sobie,nie zna regulaminu, krótko mówiąc nie ogarnia co się dzieje.A najbardziej widać to od rana jak w ct jest KObra i robi fk nieumyślnie no ale robi a dziku zamiast zareagować to ma to gdzieś i daje mu prowadzić dalej.Skarga bardzo trafna, i tyle co tu jeszcze można pisać :) 

• 420

Hehehe @ ProBroDziku to jeszcze po prostu nie ten czasz żeby się pchać w administracje.

Ten amx to masz w zwolnionym tempie ? 

Wiesz co to amx, ale nie potrafisz z tego korzystać.

Myślałem że jak Costry da ci już tego Strażnika to sie pokażesz się jak z najlepszej strony lecz narazie nic tylko spamisz na @@ :D jakies głupoty. 

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik

Tak na przyszłość, jeżeli ktoś ci pisze na u@ że cos sie dzieje to mógł byś łaskawie zareagować np tak było wczoraj ty byłeś na serwie i pisałem ci na u@ ty miałeś w to wywalone po czym wbił "eszu" i odrazu zareagował  

+1 all

• WTF 1
  • Użytkownik

Z racji tego ze dziku jesteś na okresie próbnym jeszcze jedna skarga i będziesz musiał się pożegnać z ranga chyba ze się ogarniesz 

Skargę przyjmuje 

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Wrr 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]