Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Imię: Kacper Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ Serwer juz jest prawie nie aktywny, nie ma opiekunów, a chciałbym rozruszac go trochę, np różnego rodzaju karaoke, konkursy śpiewania lub wierszyków. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Discorda Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Jakby Discorda opiekunem nie, kiedyś byłem współwłaścicielem sporego Discorda Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Nie ma tu skali, ale jeśli chodzi o ogarnianie botów to 9/10, na luzie tworzyć umiem własne boty. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Zależy czy trzeba na DC, bo jak tak to jestem w stanie, ale w kwietniu dopiero Coś o sobie: Jestem Kacper, mam 15 lat, interesuje się sportem, grami i Motoryzacją, jestem ambitnym chłopakiem który chce próbować nowych rzeczy jak i przypominać sobie stare. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 +/- wiek +/- podanie + pomysły no można dac szanse no. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 ja jestem na nie po kij tam opiekun tak naprawde? i tak nic sie tam nie dzieje, sam tez wystarczy boty kazdy umie pisac kto zna sie na tym i tak masz duzo rang takze ogarnij pierw te co masz od karaoke i wszystkiego jest teamspeak, glownie dc jest do pisania nic wiecej naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Ja jestem na NIE.. Najpierw zajmij się obecnymi rangami. Redaktor nie polega na dodawaniu tylko pytania dnia czy ciekawostek, bo takie rzeczy robi się w kilka minut. Kolejna ranga - Admin. Szczerze? Ciężko Ci to wychodzi, bo Twoje przewinienia zostały już zgłoszone do odpowiednich organów ścigania xd Jeszcze wiek i podanie mnie nie przekonuje, powodzenia. _______________ @ TEZ krótkie info 3.22 Używanie notek dozwolone jest tylko w swoich działach (np. jeśli ktoś ma Opiekuna/Właściciela danego serwera, to tylko tam może ich używać). Nie przestrzeganie zasady może grozić warnem (ostrzeżeniem). 4.11 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. Nie ma nigdzie obowiązku punktowania w +/- ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Podanie otwarte, zapraszam! Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 +/-wiek -podanie +pomysły na rozruszanie servera jestem na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Jestem na Nie - Nie Ogarnięty - Wiek - Dorośnij Panie śmieszku 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Nie wiem czy mam to przyjmować czy ktoś wyżej z administracji ma to zrobić @ shinga @ Dusia @ Trivor Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi