Użytkownik∙ Nya^-^ Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Nick z CS: jakiś cs 1.6 in 2k21 Admin banujący: nie wiem Serwer: only dd2 Data zdarzenia: raczej bardzo dawno idk Opis sytuacji: w skrócie to kupuje sobie rano konto z 1.6 itd odpalam sobie po czym ustawiam sobie pod siebie a następnie wchodzę na serwerek chyba normalne. No i widzę "You are banned from this Server!". Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://dd2terry.xaa.pl/ban_list.php Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : cs 1.6 in 2k21 [AMXBans] Reason : ' Wstaw Ssy na Strefaskilla.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 19374731 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.0.2.11 ' [AMXBans] =============================================== тнιѕ ιѕ мє . ™ тα σ ктףяєנ śηιѕz . © иαcραиα cσℓą . Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 @ Manto_Vip nadawałeś bana w dniu 13.02.2021. Mozesz się wypowiedzieć ? @ Nya^-^ sprawdz czy w folderze cstrike nie masz żadnych ss'ów, jeżeli nie nie będzie ub. Masz 24h na wstawienie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Nie mam czyszczę co jakiś czas . Nie ma Ss nie ma ub zamek Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi