Użytkownik KibicPL Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Imię: Damian Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Myślę iż nalezałbym jak iż potrzebny jest Opiekun Discorda, który wie na co się wlicza. Pełniłem ową funkcję jak iż prowadziłem dość sporo serweró Discorda. Nie boję się wyzwań, chciałbym pomóc w rozwoju Discorda i chcę obiecać ze zmojej strony zrobie wszystko aby Discord był jak najlepiej prowadzony oraz zachęcić innych do wspólnej gry na naszej sieci StrefaSkilla.pl. Mam pare pomysłów na rozwój owy Discord, myślę iż nadawałbym się na owe stanowisko. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Discorda Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Byłem pare razy oraz prowadziłem własnego discorda Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Nie ma tu skali, lecz ogarnianie botów oraz dodawanie różnych kanałów i rozwój Discorda mam w skali 10/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeżeli to Discord to raczej nie trzeba. Coś o sobie: Witam nazywam się Damian oraz mam 20 lat. Pochodzę z małej wsi znajdującej się w Małopolsce okolic Krakowa. Jestem osobą miłą, spokojną oraz pomocną. Moim głównym zainteresowaniem jest sport oraz muzyka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Na NIE ! AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Nie ma tu skali To fajnie ! Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeżeli to Discord to raczej nie trzeba. Człowieku nie miałeś czasu aby siedzieć Na Servie DD2#1 jako Admin Więcej na urlopie jak na Servie . A startujesz na Opiekuna . Nie polecam Delikwenta 1 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RuNe Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Na nie!!! XDDDD +wiek -lecisz na rangi (pchasz sie wszedzie na chama) -doświadczenie Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi