Użytkownik vixapol Opublikowano 12 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Twój nick na serwerze vixapol Nick admina banującego zostałem automatycznie zbanowany przez serwer po wejściu Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban-Perm Czas oraz data bana: 12.03.2021 - 20:50:56 Serwer na którym dostałeś bana: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam/Nocny SVIP] Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): chciałem wejść na serwer only dd2 #2 po czym dostaje komunikat ze zostałem zbanowany, młodszy brat pobrał cheaty i zostały one już usunięte Link do AMXBANS z twoim banem: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=13727chy Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Jasne, pozdrów młodszego brata. Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi