Użytkownik Kembel Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Twój nick: Ke[MB]eL Nick oskarżonego: 150fps Powód skargi: nadużywanie uprawnień Opis sytuacji: Po zwróceniu graczom uwagi na rashowanie CT od 1:40 zostałem wyrzucony przez admina z powodem wyjdz. Następnie dostałem bana na godzinę. Wycinki z konsoli poniżej. Data i godzina zdarzenia: 13.03.2021 około godziny 6:10 Miejsce zdarzenia: Serwer DD2 u Terrego Dowody : wycinek chatu z konsoli. Mogę wstawić screeny jeśli będzie potrzeba. Można również zobaczyć logi z serwera. Ke[MB]eL : ct od 1:40 150fps. : czy ty kurwa rozumiesz ze rasz jest dozwolony 150fps. : czy ci pomoc to zrozumiiec Kicked by Console: "wyjdz" furiat : wyjdz :D Posluchaj admina 150fps.. - tutaj odstałem kilka ładnych wyniosłych epitetów. Powiedział również, że nie będzie się ze mną szczypał nazywając mnie dzieciakiem (33 lata duże dziecko patrząc na to, że gra jeszcze w cs'a :-)) Po czym dostałem bana na 1h za wprowadzanie graczy w błąd. Coś od siebie: Nie wiem jak długo ten Pan jest adminem i jak sobie radzi w tej roli na co dzień ale tutaj ewidentnie coś poszło nie tak. Sam byłem H@ na wielu topowych serwerach w czasach kiedy ta gra hulała w najlepsze (cscenter, puchatek itp.) nie dopuszczalne było takie zachowanie adminów. Gram u Was co drugi, nie raz co trzeci dzień w pracy, można powiedzieć, że godzinowo nawet sporo i nie należę do osób konfliktowych. Szkoda aby tak fajny serwer tracił graczy przez nieumiejętne posługiwanie się uprawnieniami. Życzę Wszystkim miłego dnia i pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 150fps. Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Czekałem na to jak na zbawienie. Po 1 na say @@ napisałem że ct może raszować czego trzy razy nie zrozumiałeś.... potem poszedł kick...Dalej wprowadzałeś graczy w błąd że ct nie może raszować...Jest 6 rano nie mam ochoty ani czasu bawić się z dziećmi takimi jak Ty. Np. Sytuacja z wczoraj 1000 razy ostrzegałem o tym że resp 1:30 w tt nikt nie zrozumiał> ban na 5 min >ban na 30 min> żywej duszy na respie nie było potrzebujecie kary żeby coś zrozumieć. Demko wrzuć jeżeli słyszałeś moje epitety w stosunku do ciebie chętnie posłuchamy bo sobie nie przypominam żebym nadużył swojej "władzy" "potęgi" "admina" Wszystkie logi można sprawdzić bana dostałeś za wprowadzanie graczy w błąd bo starczy już tych "meduz" na serwerze którym trzeba tłumaczyć jak przysłowiowej "krowie na granicy" 10 razy a i tak zrobi po swojemu. A straszenie mnie że będę się tłumaczył proszę cię już trzęsę portkami . Od straszenia to są duchy, a od pisania bajek kobuszewski ale to nie dla dzieci. Tyle. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Skargi na admina danego serwera należy napisać w odpowiednim dziale, przeniosłem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 @ Kembel rash CT jest dozwolony ! Ban słuszny. Zamek Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 13 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi