Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na admina

Kembel

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Ke[MB]eL

Nick oskarżonego: 150fps

Powód skargi: nadużywanie uprawnień

Opis sytuacji: Po zwróceniu graczom uwagi na rashowanie CT od 1:40  zostałem wyrzucony przez admina z powodem wyjdz. Następnie dostałem bana na godzinę. Wycinki z konsoli poniżej. 

Data i godzina zdarzenia: 13.03.2021 około godziny 6:10

Miejsce zdarzenia: Serwer DD2 u Terrego

Dowody : wycinek chatu z konsoli. Mogę wstawić screeny jeśli będzie potrzeba. Można również zobaczyć logi z serwera.

Ke[MB]eL :  ct od 1:40

150fps. :  czy ty kurwa rozumiesz ze rasz jest dozwolony

150fps. :  czy ci pomoc to zrozumiiec

Kicked by Console: "wyjdz"

furiat :  wyjdz :D

Posluchaj admina 150fps.. - tutaj odstałem kilka ładnych wyniosłych epitetów. Powiedział również, że nie będzie się ze mną szczypał nazywając mnie dzieciakiem (33 lata duże dziecko patrząc na to, że gra jeszcze w cs'a :-)) Po czym dostałem bana na 1h za wprowadzanie graczy w błąd.

Coś od siebie: Nie wiem jak długo ten Pan jest adminem i jak sobie radzi w tej roli na co dzień ale tutaj ewidentnie coś poszło nie tak. Sam byłem H@ na wielu topowych serwerach w czasach kiedy ta gra hulała w najlepsze (cscenter, puchatek itp.) nie dopuszczalne było takie zachowanie adminów.  Gram u Was co drugi, nie raz co trzeci dzień w pracy, można powiedzieć, że godzinowo nawet sporo i nie należę do osób konfliktowych. Szkoda aby tak fajny serwer tracił graczy przez nieumiejętne posługiwanie się uprawnieniami. Życzę Wszystkim miłego dnia i pozdrawiam serdecznie. 

• Użytkownik

Czekałem na to jak na zbawienie.

Po 1 na say @@ napisałem że ct może raszować czego trzy razy nie zrozumiałeś.... potem poszedł kick...Dalej wprowadzałeś graczy w błąd że ct nie może raszować...Jest 6 rano nie mam ochoty ani czasu bawić się z dziećmi takimi jak Ty.

Np. Sytuacja z wczoraj 1000 razy ostrzegałem o tym że resp 1:30 w tt nikt nie zrozumiał> ban na 5 min >ban na 30 min> żywej duszy na respie nie było potrzebujecie kary żeby coś zrozumieć. 

Demko wrzuć jeżeli słyszałeś moje epitety w stosunku do ciebie chętnie posłuchamy bo sobie nie przypominam żebym nadużył swojej "władzy" "potęgi" "admina"

Wszystkie logi można sprawdzić bana dostałeś za wprowadzanie graczy w błąd bo starczy już tych "meduz" na serwerze którym trzeba tłumaczyć jak przysłowiowej "krowie na granicy" 10 razy a i tak zrobi po swojemu.  

A straszenie mnie że będę się tłumaczył proszę cię już trzęsę portkami . Od straszenia to są duchy, a od pisania bajek kobuszewski ale to nie dla dzieci. 

Tyle.

• Super 2
  • Zasłużony

Skargi na admina danego serwera należy napisać w odpowiednim dziale, przeniosłem.

• Użytkownik

@ Kembel  rash CT jest dozwolony  !

Ban słuszny. 

Zamek 

Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

tumblr_njzswa9ooW1sg8mpco1_500.gif

giphy.gif

• Użytkownik

skarga_odrzucona.png

Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

tumblr_njzswa9ooW1sg8mpco1_500.gif

giphy.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]