Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

3 propozycje związane z mapą

ProBroDziku

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam,

Mam 3 propzycje:

1.Już od dłuższego czasu czekamy wszyscy na możliwość nominowana map i nadal się to nie stanęło.

2. Według mnie wszyscy się z mną zgodzą albo większość osób że strażnicy żeby mieli możliwość zmiany mapy bo bardzo dużo map jest teraz albo za bardzo pod bunty albo wcale. Też się często zdarza że dużo osób nie idzie do ct i odrazu pisze administracja do ct wiem że takie jest nasze zadanie Ale żeby nie iść do ct przez mape to już jest trochę dziwne więc nie wiem co jescze dodać żeby was do tego przekonać czekam na aktywność w tym temacie.

3. Możliwość rtv od początku mapy A nie że trzeba czekać 10 minut jak by nie było żadnego straznika/admina jeśli by 2 punkt się spełnił A jeśli nawet się to nie spełni to nadal to będzie potrzebne

EDiT1,2:

Zgadzam się z wami @ BartekMF ,@ Olo`cLaR'2k21  i dziękuję za wypowiedź w temacie.

• Użytkownik∙

Co do pierwszej propozycji jestem jak najbardziej za. 

Co do drugiej - jest to Ranga "strażnik" która oczywiście nie ma takiej mocy co zwykły admin i nie widzę sensu dodawania do niej kolejnych funkcji skoro zawsze można złożyć podanie na administratora serwera 

"Też się często zdarza że dużo osób nie idzie do ct i odrazu pisze administracja do CT" sam napisałes, że to wasze zadanie więc nie rozumiem w czym problem koleżko 

Co do trzeciej to jestem zaaa

Edytowane przez Olo`cLaR'2k21
  • Dzięki 1

olokorawawa.gif

• Użytkownik

1 - jak najbardziej za. 

2 - Na nie. Ten mod nie polega tylko i wyłącznie na tym żeby CT nabijało kille na niewinnych więźniach, tylko chodzi o to że TT sie buntuje a CT pilnuje i tyle. Jakby usunąć wszystkie mapy "do buntów" to gra byłaby bez sensu. Druga sprawa do tego podpunktu to taka, że admin/strażnik ma obowiązek iść do CT gdy nikt nie chce, aby ogarnąć mapę i więźniów. 

3 - Jestem na tak, mapę bardzo często przydaje się zmienić gdy na za dużych mapach jest za mało ludzi, i na odwrót, gdy na za małych mapach jest za dużo ludzi

• Dzięki 1
  • `Costry. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]