Użytkownik kapselekjp Opublikowano 14 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Twój nick na serwerze: kacperek09 Nick admina banującego: Tygrysek. Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 03-14-21 18:41 Serwer na którym dostałeś bana: 5vs5 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Grałem wieczorem na serwerze i dostałem bana na 7 dni z powodu wallhacka mimo to, że niczego nie używałem. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:584708261&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: kacperek09- https://steamcommunity.com/profiles/76561199129682251/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 14 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 @ Tygrysek #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tygrysek Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Witam Minuta 0:1;30 nie sprawdza saita żadnej pozycji 1:50 celownik przeskoczył na głowę celownik przeskoczył na głowę ,02:35 celownik przeskakuje na głowę 4:40 normalny kill 5:20 celuje przez scianę celownikiem na głowę chłopa który był na midzię (słyszał) 6:50 idealne pikniecie z pałacu na drewno 9:20 -b 12:35 +B 14:20 16:5 normalny kill 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 17 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Sprawdzę dzisiaj i dam edit Minuta 0:1;30 nie sprawdza saita żadnej pozycji // ?? nie ogarniam normalna akcja 1:50 celownik przeskoczył na głowę // normalny headshot 02:35 celownik przeskakuje na głowę // jak już to 2:47 i nic dziwnego tu nie ma 4:40 normalny kill // to jak normalny to nie rozumiem ten minuty rozpisanej tutaj 5:20 celuje przez scianę celownikiem na głowę chłopa który był na midzię (słyszał) // ? 6:50 idealne pikniecie z pałacu na drewno // normalny peek 9:20 -b // normalne +B 14:20 // normalne 16:5 normalny kill // to jak normalny to nie rozumiem ten minuty rozpisanej tutaj Przyjmuję odwołanie Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 17 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi