Użytkownik ihuhuhsuqhsqiusiqsi Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 witam serdecznie tu grasz z waszego Serwera chce złożyć skargę na strażników ponieważ jak ktoś wyżywa ludzi to oni nic z tym nie robią i jeszcze jedno bo ten KushMan wyżywa każdego od cweli i wgl czy można go ogarnąć 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Nie wiem ( WIELKIE DUŻE XD), po 1 zastosuj się do wzoru--> Wzór skargi. - Skargi - StrefaSkilla.pl - Bo skill jest w nas! - Sieć Serwerów Counter-Strike Jeśli link nie działa możecie se na druga karte dać, przekieruje was, po 2 pierwsze słysze żeby Kush wyzywał ( XD). 1 1 blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 15 Marca 2021 420 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 @ ihuhuhsuqhsqiusiqsi Tutaj @ KArol ci bardzo ładnie wytłumaczył gdzie masz napisać skarge Pamiętaj jak piszesz skarge na gracza/strażnika/admina/opiekuna nie powinieneś kłamać 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Chce też się dowiedzieć kim jesteś z serwa (jaki masz nick na serwerze) panie @ ihuhuhsuqhsqiusiqsi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ioytpl Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Kto kogo wyzywał kiedy i gdzie? Poprosze nicki tych co się wyzywali. Kolejne sprawa który ze strażników był wtedy na serwerze? Ostatnia sprawa czy masz jakieś dowody? Demko? Ssy? Wycinki? Sprawa @ KushMan kiedy i gdzie on cię jak ty to mówisz "wyżywa" jakoś jest on strażnikiem nikogo nie wyzwie chyba, że są ludzie tacy co mocno denerwują, każdy może się wkurzyć i ma swoje granice wytrzymałości. KushMan jest osobą lubianą na serwerze. Jeśli jestem razem z nim na serwerze to czasem się powyzywamy ale tak dla siebie nie urażając nikogo innego podczas gry. Jeśli jeden powie stop to drugi od razu przestanie. Według mnie skarga twoja nie ma sensu ja bym uznał za zamknięty 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Wzor popraw Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 15 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi