Użytkownik TegoTypu123 Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Nick:ProMeTeuSz Data otrzymania bana:16.03.2021 Admin banujący(jeżeli nie wiesz zostaw puste pole): Drodzy koledzy administracją pisze w tym temacie o unbana na ct za moje błędy które popełniłem i dostałem bana proszę o unbana na ct pozdrawiam i życzę miłego dnia 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TegoTypu123 Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Mordeczko ja uciekam to mam powód A wolę wyjść niż utrudnić komuś grę i afk jako ct Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 16 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 jezeli chodzi o wychodzenie to poinformuj admina czy straznika na u@ Ale jaka mam pewnosc tego ze sie ogarniesz? Jezeli napiszesz ze sie ogarniesz to może to przemysle Odnośnik do komentarza
Użytkownik TegoTypu123 Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 1 minutę temu, `Costry. napisał: jezeli chodzi o wychodzenie to poinformuj admina czy straznika na u@ Ale jaka mam pewnosc tego ze sie ogarniesz? Jezeli napiszesz ze sie ogarniesz to może to przemysle Ogarnę swoje zachowanie i już nie będzie takich sytuacji pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 18 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Dobra daje Ci szanse Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 18 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi