Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Odrzucone] Podanie Na Redaktorke

HanderkaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Imię:Karolina

2. Wiek: 18

3. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Myślę że będę dobrze się sprawowała  na roli redaktorki  

4. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): zaczniemy od tego że forum  ma całkowite braki jeśli chodzi redaktorów a każda para rąk do pomocy się przyda

5. Jak dobrze znasz naszą sieć?: w większości znam naszą  sieć  że by móc pomagać innym użytkownikom w znajdywaniu odpowiednich działów 

6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) :Nigdy nie byłam jeszcze redaktorką ale myślę że zdołam zadaniom które czekają wraz z tą funkcją Szybko się uczę :)

HANDERKAPL.jpg

• Użytkownik

Jak mam być obiektywny to z całym szacunkiem ale kuleje u Ciebie stylistyka zdań nawet w podaniu wyżej. Może się i czepiam ale np. " Myślę że będę dobrze się sprawowała  na roli redaktorki" w roli nie "na roli"  "Nigdy nie byłam jeszcze redaktorką ale myślę że zdołam zadaniom" myślę że podołam nie "zdołam"  "w większości znam naszą  sieć  że by móc" żeby, nie "że by"  Nie wspominam o interpunkcji, której również brakuje. Może i podanie napisałaś na "kolanie" może nie, nie wiem :) Redaktor przede wszystkim musi poprawiać błędy osoby z którą przeprowadza wywiad, a czuję że sama swoich byś nie dała rady poprawić. Jakby to było podanie na inną posadę to pewnie bym nie miał żadnych zastrzeżeń, ale tutaj jak już wspominałem liczy się gramatyka i stylistyka zdań. No ale szansę zawszę można dać, także jestem za okresem próbnym, niech się Pani wykaże. :) 

• Super 1
  • Użytkownik∙

Na Nie ,nie znam cię , dziś powitanie napisałaś i od razu Redaktor inni cię  też nie znają mała aktywność , 

- podanie na kolanku 

- nie mogę nic powiedzieć bo nie wiem co dać na +  bo nic nie wiem o tobie daj się poznać :) 

• Użytkownik

Ogromne nie. Twoja interpunkcja leży i kwiczy, tak samo, jak składnia zdań. Na forum się nie udzielasz, można to ocenić po Twoich 4 postach. 

478xKxC.jpg 

• Użytkownik∙
  • Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Odrzucone.

EBuPfaN.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]