Użytkownik Spr1nt^^ Opublikowano 18 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) 1. Na kogo składasz skargę: opiekun / admina / gracza : admina 2. Twój nick na serwerze: Fejkos 3. Nick osoby oskarżonej: Le3man 4. Dlaczego składasz skargę: Obowiązek admina 5. Data i godzina zdarzenia: 12:06 2021-03-18 6. Opis sytuacji: Gdy wszedłem na serwer od razu słyszałem jak 2 graczy nadużywa mikrofon ( Clyde i ktoś na M), lecz nie jestem adminem wiec nie upominałem, potem jak 2 chłopa gadało gadałem,że afk jest na tero i żeby wyrzucił olał to i po 3 rundach dopiero wyrzucił ,później spytałem się Le3mana po co mu admin skoro nie robi obowiązku jak pisał na podaniu(chyba) , a chłop odpisuje ,, a o tak o'' więc lekko się wkurzyłem. Pomimo tego gracz Clyde nadużywał mikrofonu i prowokował mnie do tego żeby zostać zwyzywanym. prosiłbym coś z tym faktem zrobić, bo z tego co widzę to teraz coraz więcej ludzi nadużywa mikrofony , i są agresywni ,a admin śpi. 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): od tej godziny se sprawdźcie 12:06 2021-03-18 Edytowane 18 Marca 2021 przez Spr1nt^^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 18 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 @ Le3man #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 18 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 skoro mnie wspominasz w tej skardze, to muszę się wypowiedzieć. odkąd nie masz admina wszystkim wytykasz to i owo, spoko, chcesz być fajny rozumiem.. szkoda że jak Ty adminowałeś to nie przeszkadzało Ci to, że rozmawiasz z kolegami podczas rundy i przeszkadzasz w grze innym. wtedy usłyszałem tylko od was "to sobie nas zmutuj" więc nie bądź hipokrytą ja używałem dzisiaj mikrofonu jak w każdy inny dzień, nigdy od Ciebie muta za to nie dostałem.. ale jak napisałeś na u@ że nadużywam, to Leman mnie POUCZYŁ na pw, że się skarżysz i od tamtego momentu nie nadużywałem mikrofonu co do afk, to zapytałem kto pisał że takowy jest? Ty odpowiedziałeś że Ty, więc mógł nie zauważyć podczas gry czatu.. gdyby napisało to 5 osób to by mu było łatwiej zauważyć. jedna wiadomość na milion wyświetlanych komunikatów na czacie jest czasami niewidoczna.. + to Ty prowokowałeś Lemana pisząc "noob" gdy go zabiłeś i ciągłym wytykaniem że niby nic nie robi. na serwerze jest zajeb**a atmosfera, nie ma spiny, fajnie się gra, śmieje z innymi graczami.. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Le3man Opublikowano 18 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Odpowiedź na skargę No to tak, jak clyde wyżej napisał odkąd nie masz admina na serwerze masz problem do każdego o byle co tymbardziej do mnie od kiedy ja mam admina. Na serwerze jesteś średnio raz na tydzień więc nie masz pojęcia co i jak robię jako admin. Sytuacja z dzisiaj wyglądała następująco: przyszedłeś na serwer i nie minęło 5 minut a ty już miałeś jakiś problem do mnie, gdzie wcześniej nikt się nie skarżył i nie płakał ,że clyde naudużywa mikro. Dostałem info na u@ od ciebie fejkos, że czemu nic nie zrobię z clydem bo się drze na chatcie głosowym, więc napisałem mu na pv, że się na niego skarżysz i jakoś od tamtej pory nie krzyknął ani razu( a nawet jeśli czasem krzyknie, bo każdemu zdarza się wkurzyć to nikt oprócz ciebie do mnie nie napisał w sprawie muta, czyli nikomu to nie przeszkadzało). Druga sytuacja, gdzie to jakiś gracz był afk w drużynie przeciwnej, więc jak napisałeś na u@, że clyde się drze to czemu nie mogłeś napisać na u@, że gracz jest afk? Z tego co słyszałem od innych graczy to mówiłeś to pod koniec rundy gdzie dużo osób śmieje się, rozmawia co zagłusza i sprawiło, że poprostu nie słyszałem co do mnie powiedziałeś a na u@ informacji już nie dostałem. Kolejna sprawa dotyczy mojej odpowiedzi czyli ,,a tak o,,. Za każdym razem jak jesteś na serwerze i ja jestem to piszesz na chatcie, po co ja mam admina itp. a jak wcześniej napisałem nie masz pojęcia co się dzieję a ja na serwerze jestem od samego rana i patrz jakoś nikt jeszcze skargi nie złożył. Wracając, tak samo dziś napisałeś coś w stylu ,, że po co mi admin jak i tak nic nie robię,, a uwierz, że nie chciało mi się z tobą kłócić, więc napisałem to co napisałem ale ty to tak sobie wziąłeś do serca i tak cię to wkurzyło, że musiałeś napisać skargę... ale naprawdę zależy mi na tym serwerze co widać nawet po przegranych godzinach lub też gt. Serwera plinuję od godziny 8 czasmi poprostu nie mogę ale do 15/16 gram i ,,czyszczę,, serwer a to, że ty tego nie widzisz nie oznacza, że jestem słabym adminem. Następna sprawa to prowokacja, kolego ja nie napisałem nic co mogło by cię sprowokować ale ty już tak, prowokowałeś mnie pisząc ,, noob ,, itp. w demku wszystko jest, nawet odpisałem, że się sprowokować nie dam i nie dałem. Na serwerze jest 20 slotów czyli dosyć dużo, a ja zostaje z opanowaniem serwera sam lub czasem wbije jakiś inny admin. Nie wiem w jaki sposób twierdzisz, że na serwerze jest agresia lub też nadużywanie mikrofonu gdzie to jest kompletna bzdura. To, że ktoś powie coś za dużo lub przeklnie to nie znaczy, że odrazu muszę go mutować, tobie się to nigdy nie zdażyło ? Mam nadzieję, że odpowiedz jest wystarczająca i nie pisz głupot, że nic nie robię jako admin na następni raz. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Witam Skargę odrzucam, Każdemu zdarzy się nie zauważyć czegoś na czacie . @ Le3man cały czas się stara i próbuje dbać o serwer jak i o graczy na nim . Porozmawiam oczywiście z Adminem na temat skargi żeby wyjaśnić całą sprawę dokładniej . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi