Użytkownik -_-DeLL-_- Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nick -_-DeLL-_- zbanowany około godziny 11 03.19 powód: BRAK Zbanowany na zawsze przez Costry dostałem bana przez gracza : Alfa który podszywał się podemnie robił fk w ct obrażał administracje jak i graczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 To jest prawda PS. Pisze bo byłem świadkiem jak się sam alfa przyznał Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 @ `Costry. i jaka decyzja ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Tak to prawda dostał przypadkiem perma bo gość o nicku alfa wchodzil na aktywnym banie wiec dostał na wszystko co sie tylko dalo widocznie w amx_last pojawil sie prawdziwy dell ktorego przypadkiem tez zbanowalem A ub nie dam bo nie mam oczywiscie do niczego dostpeu nawet komenda w serwerze przez konsole nie dziala bo nie mam flag wiec zajebisice XD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi