Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Jakie jest wasze zdanie o następnym Lockdown'ie? 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 19 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Ciesze się, że polak pozostaje w swojej budzie z kagańcem na pysku. Serdecznie podziękowania dla moherów którzy głosowali na PIS, w zamian za 500+ i godziwą trzynastkę! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 (edytowane) @ shinga Uważam ze KO-PO rządziłoby tak samo w czasach pandemii. Jeden PIES Co do lockdown to uważam, ze to już trochę głupota i bez sensu zamykanie wszystkiego. Niby sa te szczepienia chyba od czterech miesięcy i nic to nie daje. Umieralność nadal tak jak była. Edytowane 19 Marca 2021 przez Browar3D 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 19 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Znowu siedzenie na dupie w domu i nic nie robienie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Ja to się nie znam ale napewno coś złego x D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Mayaaa Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Piękna sprawa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pjoter Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 A ja lockdownu nie mam 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 19 Marca 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Mi tam pasuje, więcej czasu na siedzenie przed kompem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MoonLight Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Jakby to pewne grono osób podsumowało "to tylko 2tygodnie lockdownu" trwające tak naprawdę od roku już. Głębiej się na ten temat wypowiadać nie będę, ale polecam nie oglądać tv i zbytnio nie czytać medialnych głupot które nakręcają wszystko jeszcze bardziej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 i jak zwykle ta sama śpiewka - na basenie, siłowni, w kinie, restauracji itp jest wirus, a w kościele nie ma. W obecnej sytuacji, największym zagrożeniem dla kraju jest rząd rujnujący gospodarkę, a nie covid 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 19 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 jak mówi klasyk.. to jest dramat kurwa.. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik reflexiVe Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Moim zdaniem bez sensu jest ponowne zamykanie Galerii itp. Zaraz okaże się jeszcze, że znów wejdą godziny dla seniorów. A tak ogólnie to wydaje mi się, że ten LockDown nie skończy się 9 kwietnia, bo przedłużą go na dłużej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Nie przeszkadza mi ^ ^ Ale kościół niech zamkną.. 1 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 20 Marca 2021 420 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Nic nowego 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi