Użytkownik czeno Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Twój nick:czeno Nick oskarżonego: I aM k IP/SID oskarżonego: wrzucę jak ban minie Data i czas zdarzenia: 19.09.2021 16:33 Powód skargi: Gościu się mnie pytał gdzie byłem czy w piachu to dla żartu odpisałem na txt chociaż oczywistym jestem, że nie miałbym jak wejść na to txt bez 2 skoków siedziałem w piasku a admin na słowo uwierzył, że siedziałem na txt i bana dał xDDD Opis sytuacji: ^ Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www10.zippyshare.com/v/OdZxmVGm/file.html chodzi o sytuację od 19:10 VIP [Gold Nova Master] *DEAD* czeno : na txt bylem VIP [Gold Nova Master] *DEAD* czeno : zeskoczylem czy tak trudno się domyśleć, że to ironia ? no a cały czas w piasku siedziałem 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krzywy223 Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Z jednej strony masz racje a z drugiej po co wprowadzasz w błąd administracje ? Takie moje zdanie a godzinę odpoczniesz nic się nie stanie ;D 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tajemnica Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Z adminem zostanie przeprowadzona rozmowa w tej kwestii (zostanie pouczony o konsekwencjach, jakie mogą go czekać za brak weryfikacji zgłoszeń i zbyt pochopne banowanie graczy) - skraga zasadna. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tajemnica Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi