Użytkownik Ogr. :P Posted October 16, 2018 Użytkownik Share Posted October 16, 2018 Witam, na początek dodam iż postanowiłem odejść od typowego "stylu" pisania podania na redaktora ;). Uważam, że musicie zobaczyć jak pisze ;>. Nazywam się Maciej, mam 17 lat. Uczęszczam do szkoły branżowej II° o profilu MPS (Mechanik Pojazdów Samochodowych). Moje hobby to sport - głównie piłka nożna, mechanika oraz redakcja. Redakcją zajmuje się od kilku dobrych lat zaczynając od prowadzenia gazetki szkolnej będąc tam naczelnym i kończąc na kilkunastu rangach redaktora na paru sieciach. Jaki mam pomysł na ten dział? Odpowiedź jest prosta! Codzienne ciekawostki, krótkie teksty oraz raz na tydzień/dwa, aby Wam się nie znudziło wywiad z przez Was wybraną osobą! Pojawi się również Q&A - gdzie głosowanie kto ma być pytany także będzie należało do Was! Mam nadzieję, że moje plany uda się z pełnić i (jeżeli dostane szanse) będziecie zadowoleni z mojej pracy. Myślę, że wszystko opisałem i tyle informacji póki co Wam wystarczy... Dziękuję za uwagę! Link to comment
Marves Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Nie, - Aktywność - Nie znam - Bardzo mało się udzielasz (5 postów...) Link to comment
Użytkownik KenNzzi Posted October 16, 2018 Użytkownik Share Posted October 16, 2018 Można dać szansę -aktywność +brak redaktorów +/- podanie Link to comment
AdeK Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 - aktywność - mało znany - mało postów Link to comment
AdeK Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts