Użytkownik∙ SkRpT_Chinol Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Twój nick: Dryblas Nick oskarżonego: ` E s Z u ~ IP/SID oskarżonego: niepotrzebne Data i czas zdarzenia: 17:41 Powód skargi: Slay za kampienie Opis sytuacji: Admin nie doświadczony nie wie co to kampienie na jb, gracz który siedział całą rundę na surfie nie został zgładzony wcześniej przez co była szansa ze dostałby nieuczciwe zyczenie. Kampienie nie jest wtedy kiedy wymieniasz sie z kimś strzałami. Nasza walka nie trwała dłuzej niż 30 sec z czego oddaliśmy kilka strzałów. Ostatecznie ja wygrałem lecz zostałem zgładzony. Do posiadania flag na tym trybie trzeba mieć troszkę wyobraźni i logiki, znajdzie się trzech strażników/adminów którzy są wyjątkami i nie posiadają owych cech. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2103191707-jail_facebook_cstekno-1616170020-1616172060.zip dosłownie końcówka mapy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik panvipeszu Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 4 minuty temu, SkRpT_Chinol napisał: Admin nie doświadczony nie wie co to kampienie na jb. Do posiadania flag na tym trybie trzeba mieć troszkę wyobraźni i logiki, znajdzie się trzech strażników/adminów którzy są wyjątkami i nie posiadają owych cech. Siedziałeś 20 sekund na dachu wcelowany, więc kampiłeś, proste i logiczne, wszystko na demku. Pozdrówki. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Widzialem cala sytuacje dlatego odrzucilem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi