Użytkownik eliasz177 Opublikowano 19 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Nick z CS: Eliasz Admin banujący: Nie wiem Serwer: only dd2 #1 Data zdarzenia: Dzis (i chyba wczoraj) Opis sytuacji: Dostalem bana za nick "jammeyoo ty kurwo", wydaje mi sie, ze pierwszego dostalem wczoraj, na 5 minut- powod: zmien nick. Dzis probowalem wbic, ale okazalo sie, ze mam perma. No i problem polega na tym, ze ja nigdy takiego nicku nie ustawilem, a wchodzac pierwszy raz na serwer, mialem ustawiony nick "Eliasz". Gdy dostalem tego pierwszego bana, to sie troche zdziwilem, ale pomyslalem, ze to zwykly missclick i jak wejde nastepny raz, to bedzie po problemie. W AMX'ie jest napisane, ze nie jestem zbanowany i nie moge znalezc tego bana. Nie wiem dlaczego taka sytuacja ma miejsce, ale zapewniam, ze nawet nie wiem, kim jest jammeyoo, a sam gram na nicku Eliasz i nie mialem powodow, zeby go zmienic. Link do bana z amxbans: - Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : jammeyoo ty kurwo [AMXBans] Powod : ' Aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 513694960 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 193.188.199.39 ' Odnośnik do komentarza
Użytkownik eliasz177 Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Niestety to nie pomogło ;/ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 @ Trivor @ Tery Prawdopodobnie gracz dostał bana na ip na zakres co poradzicie na to. ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 A to Ty tak, dostales bana za aktywny bo ogolnie z tym nickiem polecial jeszcze inny gosc pod innym sid, stwierdzilem ze szybkie logowanie na drugie konto i wchodzisz ponownie pod tym samym nickiem. Dziwne ze ten drugi gosc nie zlozyl odwolania. No Cóż za błędy się płaci /zamek Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi