Użytkownik SikoraWhoAmI Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Witam Waćpanów z administracji, chciałbym się odwołać od moim zdaniem frustracji chłopca, który pełni rolę strażnika na serwerze jailbreak Waszej sieci. Nick z CS: SikoraTM Admin banujący: ProBroDziku Serwer: Jailbreak CS 1.6 Data zdarzenia: 19.03 Opis sytuacji: Jak zawsze po skończonych przytłaczających codziennych obowiązkach chciałem się zrelaksować rozgrywką na Pańskim serwerze, prowadzę jako CT jedną mapę, 2 mapę, 3 mapę, kolejną i kolejną. Mam już jakąś reputacje, lecz nagle zostaje przeniesiony do TT z informacją na voicechat od jakiegoś chłopca, chyba strażnika o nicku "ProBroDziku", "dobra typie masz FK ban na ct, elo", pytałem o wyjaśnienie jaki błąd zrobiłem, bo nie do końca wiedziałem i myślałem, że to pomyłka, odpowiedzi nie otrzymałem. Chciałbym zaznaczyć, iż rok temu grałem na serwerze więc regulamin doskonale znam. Nie ukrywam, że serwer mi się spodobał i pragnę jeszcze przez jakiś czas na niego uczęszczać oraz nawet rozmyślałem nad kupnen VIP'a. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: BRAK, ban na CT Coś od siebię: Liczę na zrozumienie @ UBTeam 1.6 , z poważaniem Sikora Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 3213213123112321 Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 @ ProBroDziku Wypowiesz się ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Q_Q Wyjaśnię sobie cała sytuacje z strażnikiem i powiem całej administracji żeby ogarneli się z tymi banami na ct a ty oczywiście dostaniesz ub zgłoś się do mnie na steam czy jak będę na serwie to Ci zdejmę Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi