Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie się od bana | Jailbreak cs.16

SikoraWhoAmI

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam Waćpanów z administracji, chciałbym się odwołać od moim zdaniem frustracji chłopca, który pełni rolę strażnika na serwerze jailbreak Waszej sieci. 
Nick z CS: SikoraTM
Admin banujący: ProBroDziku
Serwer: Jailbreak CS 1.6
Data zdarzenia: 19.03
Opis sytuacji: Jak zawsze po skończonych przytłaczających codziennych obowiązkach chciałem się zrelaksować rozgrywką na Pańskim serwerze, prowadzę jako CT jedną mapę, 2 mapę, 3 mapę, kolejną i kolejną. Mam już jakąś reputacje, lecz nagle zostaje przeniesiony do TT z informacją na voicechat od jakiegoś chłopca, chyba strażnika o nicku "ProBroDziku", "dobra typie masz FK ban na ct, elo", pytałem o wyjaśnienie jaki błąd zrobiłem, bo nie do końca wiedziałem i myślałem, że to pomyłka, odpowiedzi nie otrzymałem. Chciałbym zaznaczyć, iż rok temu grałem na serwerze więc regulamin doskonale znam. Nie ukrywam, że serwer mi się spodobał i pragnę jeszcze przez jakiś czas na niego uczęszczać oraz nawet rozmyślałem nad kupnen VIP'a.
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Wycinek bana z konsoli: BRAK, ban na CT
Coś od siebię: Liczę na zrozumienie @ UBTeam 1.6 , z poważaniem Sikora

• Użytkownik

Q_Q

Wyjaśnię sobie cała sytuacje z strażnikiem i powiem całej administracji żeby ogarneli się z tymi banami na ct

a ty oczywiście dostaniesz ub zgłoś się do mnie na steam czy jak będę na serwie to Ci zdejmę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]