Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie

gamesense

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: savage

Admin banujący: kostri

Serwer:jailbreak 1.6

Data zdarzenia: 15:00 20.03.2021

Opis sytuacji:Tak o dostałem bana za "gs pod przycisk" 

Cytat

bind "mwheelup" +duck
bind "mwheeldown" +duck

W regulaminie nie ma nawiązania do bindowania przycisków.
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=14097

Wycinek bana z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Gs pod przycisk'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:495830739'
[AMXBans] Your IP: '176.115.254.212'
[AMXBans] ===============================================

• Użytkownik

Praktycznie na całym demku z tej mapy widać jak nie palisz ani jednego gs jest to praktycznie niemożliwe do wykonania 

Nawet udają Ci się bez większego wysiłku robienia stref

EDIT Admin? nie mam admina mordo ale nie będę się z tobą kłócił ubt jest od tego żeby ocenić i powiedzieć czy to skrypty czy nie jeżeli się pomyliłem to trudno nie jestem robotem. Przynajmiej z mojego punktu widzenia wygladało to jak bing na gs.

Dobra co miałem napisać napisalem reszta zostaje dla ubt 

NAURA

@ joolz. 1.6  Skoro coś wygląda na praktycznie idealne to nie wierze w takie cuda niestety :) 

• Użytkownik

1. Nie ma czegoś takiego jak bind na gs,sgs i tym podobne, co niby ten bind miałby robić kucać samemu???
2.Nawet jeżeli by było i bym miał to g**** ci do tego masz opiekuna a regulaminu nie znasz.
3.Na demku zapewne bedzie widac jak wychodze i wchodze na serwer, jest to spowodowane tym iż walczyłem ze spadkami fps(zmieniając rozdzielczość itp.) jeżeli bym miał jakiś bind to bym miał wywalone na fps.
4.Jedyne moje bindy na kucanie to
 na srolla dół i góra,
 na alt

Z tego ci mi się wydaje to moje "sgs" były kulawe, a po za tym zawsze jak wchodzę na jakiś serwer jailbreak sprawdzam regulamin żeby dowiedzieć się czy nie jest to banowane, w tym przypadku tak nie ma. Więc proszę o jak najszybszego unbana

Nawet udają Ci się bez większego wysiłku robienia stref - Aha czyli mój bind pod scrolla działa tak że omija mechanikę gry i można robić sgs bez ruszania myszką prawo lewo

wystarczy wpisac w neta cos w stylu "alais" "alies" chuj wie mi to nie potrzbne - Z chęcią udostępnie mój config w który mnie znajduje się nic ciekawego oprócz bind na ducka pod scrola i alta oraz na pogorszenie grafiki w celu uzyskania więcej fps

Zresztą szczerze do perfekcji sgs mi sporo brakuje, ale muszę przyznać że poczułem się pewniej gdy powiedziałeś że mam na to bind 

Znalazłem na gamebananie jak to mówisz skrypt, który nie zadziała na steamie

alias "w" "wait"
alias "w5" "w; w; w; w; w;"
alias "w10" "w5; w5"
alias "w20" "w10; w10"
alias "w40" "w20; w20"
alias "+sgs" "alias _special @sgs; @sgs"
alias "-sgs" "alias _special"
alias "@sgs" "+duck; w; -duck; w; w; +duck; w20; -duck; w10; w5; special"
alias "fps" "developer 1; fps_max 250; fps_modem 250"
bind KEY "+sgs; fps"

Zapewnie nie wiesz dlaczego nie zadziała to już ci przedstawię, otóż _special zostało usunięte przez valve już dobre kilka lat temu i nie ma prawa działać, chyba że na non steamie, podczas bana byłem na steamie. A teraz przedstawie moje komendy który wpisać może każdy prosty gracz 

bind "mwheelup" +duck
bind "mwheeldown" +duck
bind "alt" +duck

Nie wiem czy wiesz, ale żeby robić strefy nie trzeba ruszać myszką jak byś otrzepywał ... wystarczy leciutko lewo prawo nie każdy ma sensa 5 i padake.

Jeżeli dostanę logi z jakiegoś "pluginu" rejestrujący klawisze (tak, wiem że taki nie istnieje i nigdy nie powstanie) to wtedy pogadamy, to że ktoś jest lepszy nie oznacza że używa wspomagaczy. Moje argumenty wszystkie już wykorzystałem, po co mam pisać więcej jak odpiszę znowu że to na pewno skrypty i są na necie(bardzo proszę o link do nich może w przyszłości skorzystam). Admin niekompetentny nie nadaję się do pełnienia tak ważnej dla serwera roli (zapewne z szybkiej rekrutacji jak już wspominałem).

@ joolz. 1.6  Tyle że sgs/gsy nie są zabrionione na tym serwerze, sami admini to robią, jemu chodzi o to że mam skrypt na kucanie co jest całkowicie bez sensu."

@ pogodemon odrzucam qq

Edytowane przez gamesense
  • Sponsor
SPONSOR

@ UBTeam 1.6  Zerknijcie proszę bo ja jestem na lotnisku i będę w nocy w domu

@ `Costry. Jak nie jesteś pewien to pamiętaj, że za gsy/sgs itp nie ma perma tylko najpierw ostrzeżenie, a przy braku reakcji gracza później ban do tygodnia :) praktycznie żaden skrypt na steam nie działa. Podpowiedź już masz więc na przyszłość będziesz wiedział.

@ TERROREK 1.6 Ty jesteś gwiazda sgs ? to może przyjrzyj się 

• Użytkownik

Nick z CS: pogodemon

Admin banujący: [SURF_SKI + KLASY][RESET 01.02] StrefaSkilla.pl [201LVL][Perki | Monety | Skiny] (tak było napisane)

Serwer: jest przy adminie banującym

Data zdarzenia: 20.03.2021

Opis sytuacji: z dvpy dostałem bana za nic, se z kosy waliłem jakiegoś typka i nagle ban, z nikąd

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=14139

Wycinek bana z konsoli: nie mogę skopiować, a na screenie nie widać konsoli, więc w skrócie był tam powód, admin, moje ip, moje steam ID i tak dalej

tu jest steam ID: 

VALVE_0:4:89386835

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

odwolanie_przyjete.png

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]