Użytkownik gamesense Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Twój nick:savage Nick oskarżonego:kostri IP/SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: 14:30 20.03.2021 Powód skargi: TeamKIll Opis sytuacji: TeamKIll na demku widać Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Demko > http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2103201409-jail_guetta_v1-1616245740-1616247840.zip - 20:17 Świadkowie > Cały serwer z tej godziny 2.Powód Nieznajomość regulaminu https://strefaskilla.pl/temat/29062-odwołanie Edytowane 20 Marca 2021 przez gamesense Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 20 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Brak słów do takich ludzi Dlatego że nie mam zamiaru się kłócić ktoś z rangą wyższa zdecyduje co z tym zrobić Odnośnik do komentarza
Użytkownik gamesense Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) Z pierwszego linku jaki znajdziesz na necie TeamKill - To kill another player on one's own team. Nie było żadnej zabawy z premedytacją rzuciłeś granat wiedząc że go zabije ponieważ stał na podeście Na demku jedyną twoją korzystnością jest brak głosu, jednak czat potwierdza, więc się nie wymigasz Bardzo możliwe że jesteś z szybkiej rekrutacji ale to nie zwalnia cię z obowiązku poznania regulaminu oraz jego przestrzegania "zabawa jak zabawa nic nie było że nie można oszukiwać" Nie było rozpoczętej zabawy, stąd reakcja na czacie innych graczy, także nie jest to moje słowo przeciwko twojemu ale twoje przeciwko demku i innych graczy EDIT3 Dobra nie płacz bo nie chce mi się tego czytać latasz na skryptach i nie znasz regulaminu tyle w temacie ---> ? Ja nie znam regulaminu ? Jakbym był właścicielem to byś wyleciał na zbity pysk odrazu po takiej skardze, nie znając regulaminu stwierdzasz że ktoś nie zna, mądre posunięcie naprawde gratuluje rozumowania. Nie wiem dlaczego piszesz tutaj to skoro masz osobny temat co do moich sgs, nie wiem myslisz ze to ci coś da takie atencjuszowanie pod innym tematem. Wszystko wskazuje na to iż jesteś niekompetentym hipokrytą, pozwolę sobie przytoczyć z twojego podania twój argument dlaczego chcesz zostać adminem "Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ czuje się bezradny w sytuacjach w których ktoś robi mass fk czy coś niezgodnego z regulaminem a ja nic nie mogę zrobić nawet dać bana." Fakt, nie był to mass fk, ale fk oraz jak to napisałeś coś niezgodnego z regulaminem którego nawet nie znasz Czemu to usunąłeś ? Edytowane 20 Marca 2021 przez gamesense 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi