Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga

gamesense

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:savage
Nick oskarżonego:kostri
IP/SID oskarżonego:
Data i czas zdarzenia: 14:30 20.03.2021
Powód skargi: TeamKIll
Opis sytuacji: TeamKIll na demku widać
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 
Demko > http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2103201409-jail_guetta_v1-1616245740-1616247840.zip 
            - 20:17

Świadkowie > Cały serwer z tej godziny

2.Powód 
 Nieznajomość regulaminu https://strefaskilla.pl/temat/29062-odwołanie

Edytowane przez gamesense
  • Użytkownik

Brak słów do takich ludzi

Dlatego że nie mam zamiaru się kłócić ktoś z rangą wyższa zdecyduje co z tym zrobić 

• Użytkownik

Z pierwszego linku jaki znajdziesz na necie TeamKill - To kill another player on one's own team.
Nie było żadnej zabawy z premedytacją rzuciłeś granat wiedząc że go zabije ponieważ stał na podeście

Na demku jedyną twoją korzystnością jest brak głosu, jednak czat potwierdza, więc się nie wymigasz :/

Bardzo możliwe że jesteś z szybkiej rekrutacji ale to nie zwalnia cię z obowiązku poznania regulaminu oraz jego przestrzegania

"zabawa jak zabawa nic nie było że nie można oszukiwać" Nie było rozpoczętej zabawy, stąd reakcja na czacie innych graczy, także nie jest to moje słowo przeciwko twojemu ale twoje przeciwko demku i innych graczy

EDIT3 Dobra nie płacz bo nie chce mi się tego czytać latasz na skryptach i nie znasz regulaminu tyle w temacie ---> ? Ja nie znam regulaminu ? Jakbym był właścicielem to byś wyleciał na zbity pysk odrazu po takiej skardze, nie znając regulaminu stwierdzasz że ktoś nie zna, mądre posunięcie naprawde gratuluje rozumowania. Nie wiem dlaczego piszesz tutaj to skoro masz osobny temat co do moich sgs, nie wiem myslisz ze to ci coś da takie atencjuszowanie pod innym tematem.

Wszystko wskazuje na to iż jesteś niekompetentym hipokrytą, pozwolę sobie przytoczyć z twojego podania twój argument dlaczego chcesz zostać adminem
"Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Ponieważ czuje się bezradny w sytuacjach w których ktoś robi mass fk czy coś niezgodnego z regulaminem a ja nic nie mogę zrobić nawet dać bana."

Fakt, nie był to mass fk, ale fk oraz jak to napisałeś coś niezgodnego z regulaminem którego nawet nie znasz

Czemu to usunąłeś ?

Edytowane przez gamesense
  • Lubię to! 1
  • `Costry. zablokował(a) ten temat
  • Dusia odblokował(a) ten temat
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]