Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ONLY DD2 #2 - Sad Girl

MAJLEY

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: sad girl

Nazwa Serwera: Only DD2 #2

SteamID/IP: Nonsteam, komedna amx_ip niedostępna 

Data i godzina:

Demo nr2 - 2021-03-20 21:492021-03-20 22:10

Demo nr 1 - 2021-03-20 22:112021-03-20 22:31

Link do dowodów(Demko,SS,itp): DEMA 1 i 2

Rozpisanie Dowodów: 

Dermo nr.1:

2:08 - skrypt/autobh, zdecydowanie za szybko skacze

3:45 - wiedział, że tam będzie, nie słyszałem go - być może info od kolegów, a być może nie

7:02 - za wcześnie strzelił, być może można byłoby uznać to za zmyłkę, ale strzelil sekundę przed pojawieniem się modelu na ekranie, nikt nie peekuje przeciwnika fakowym strzałem w takim momencie

10:30 - skrypt/autobh, zdecydowanie za szybko skacze

11:02  - 11:14 Nie widziałem przeciwnika przez tego smoka, idealnie wystrzelał go po modelu (wczesniej chyba też go nie widział)

11:15 - 11:33 Wiedział, że ktoś jest na środku, ale wiedział, że gala również wychodzi, stąd kucak i wcelowanie się w gale. Natomiast chwilę wcześniej widział, że leci flesh z galy, więc defakto mógł się kogoś tam spodziewać - ocenę pozostawiam wam.

15:02 - Normalnie powiedział, że szczęscie, bo strzał dosyć szybko oddany, natomiast patrząc na jego gre, można stwierdzić, że ideallny model

15:22 - Rozumiem, że wcześniej w akcji (11:05 zobaczyl stope, więc mógl się spodziewać), mimo wszystko, przez długi czas nie oddawał tam strzału i gdy przeciwnik miał wychylić - odpalił serię, idealnie po modelu

Demo nr.2:

13:10 - Nie mam pojęcia jak go zobaczył w tym smoku, idealnie po modelu

14:19 - skrypt/autobh - zdecydowanie za szybko skacze

19:12 - Nie miał prawa wcześniej go tam zobaczyć, a mimo to wchodzi idealnie wcelowany tam

19:14 - Albo to przez tick dema, albo dla mnie to w ogóle nie było naturalne przesunięcie myszką na głowe, a potem powrót

19:0 - autobh/skrypt - zdecydowanie za szybko skacze

Coś od siebie: Jak dla mnie ewidentnie odpalony, szczególnie, że patrząc na pierwsze i drugie demo jest ogromna przepaść między jego umiejętnościami w grze (wiadomo, tym się sugerować nie możemy, ale popełnia banalne błędy, a nagle staje się graczem, który wie wszystko). To szybkie chodzenie nie wiem czy to jakiś bug związany z SVIPEM czy skrypt, ale ostatnio ktoś za to wyłapał bana, więc podejrzewam, że skrypt. 

• Lubię to! 1

1bc91085d19768da823dd6c0bf92195d.jpg.351443c603b1819dcdef78d70f7be9aa.jpg

Rozpiska demo nr 1

2:08 +b - gsj

3:45  -b Raczej czysto info poszło od kolegów, z tąd domyślił sie że wyjdzie mu od respa tt za pleców.

7:02  -b Było słychać kroki że jest za bramą.

7:20 +b gsj

10:30 +b gsj

11:02 - 11:14 +/- Zastanawia mnie to mierzenie celownikiem  w bramie. Gracz podchodzi zatrzymuje się idealnie wcelowany w enemy.

11:15 - 11:33 -b Domyślił sie że m uwybiegnie

15:02  +b Strzeliłeś strasznie szybko, za szybko.

15:22 +/- dziwny ruch celownikiem.

Rozpiska demo nr 2

13:10  +b Wcelowany w gracza wybiegającego ze smoke. Mimo ciężkiej widoczności wiesz że tam jest.

14:19   +b gsj

19:12  -/+ Skąd wiedziałeś że tam jest?. wychodzi od razu wcelowany na b

Rozpiska demo nr 3

11:19  +b

12:12  +b Fajne BH

17:00  +b

Mimo tego nakładam bana:

https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=14146

Ale zobaczymy co koledzy o tym sądzą  @ joolz. 1.6 @ Jacobek 1.6 @ TERROREK 1.6

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Nie do konća mogę znaleźć IP. Próbowalem, natomiast po wpisaniu status, przykładowo moj adres

"miley" 374 VALVE_0:4:1886884156   0 00:14   14    0

Nie ma informacji o IP.

Tak, wiem. Tylko on był Non-Steamem.

Ale z AMXBANS to:

sad girl  SteamIDVALVE_0:4:1817847646

Ale na wszelki wypadek rozpisuje 3 demo

Data zdarzenia: 2021-03-20 22:322021-03-20 22:52

Link:  DEMO 3

04:26 - Nie wiem czy poszło info, czy nie, ale wchodzi idealnie wcelowany w CT, spada w dół i idealnie mierzy celownikiem po modelu, po tym zdarzeniu jest już wcelowany w schody, nie w miejsce w które wszedł (ale tutaj już mógł usłyszeć, że spadł, może ma lepsze słuchawki niż ja), co nie zmienia faktu, że wiedział

7:33 - Skrypt/autobh

9:43 Nie wyjdzie przez bramę, bo wie, że ktoś tam stoi, więc patrzy gale, ze gdzie właśnie wbiegło kilku TT, żadnej nie zginął, to nie ma sensu kompletnie

9:55 W nawiązaniu do poprzedniej sytuacji, próbuje teraz skanować model, ale tak żeby nie poznać po sobie i wypuszcza kolegów przed siebie, żeby mieć pretekst do tego, że "przecież zaczął strzelać". (dla przykładu jak ktoś obejrzy całe demo, w żadnej akcji nie zatrzymał się przed bramą - czy był smoke, czy nie - po prostu wchodził, ale oczywiście wtedy nikogo tam nie było).

10:38 - autobh, to nie są naturalne skoki

10:42 - Wszystko byłoby okej, gdyby nie to, że gdy chowa się za ścianę, dokonuje korekty na model (ale być może wiedział, że skoro nie zadaje obrażeń to może trzeba trochę zmienić, a słyszał strzały, więc mógł byc świadomy, że ktoś tam musi stać) - pozostawiam te akcje bardziej doświadczonym

11:19 Idealnie wymierzył przez ścianę, wiedział, że ktoś tam stoi.

12:12 autobh, tutaj już poleciał grubo

17:00 Nie był pewny, czy jest za ścianą, czy tutaj, więc spojrzał jeszcze raz i przejechał celownikiem po modelu - typowa akcja gracza z wallhackiem, który nie wie czy ktoś jest za ścianą czy przed. Po tej akcji nie mam wątpliwości, że to odpał. 

Jestem świadomy, że niektóre akcje mogą byc naturalne i wynika to z mojego braku większego doświadczenia, natomiast połowa z nich według mnie to odpał 100% :)

Edytowane przez maajley
Dodaje
  • Lubię to! 1

1bc91085d19768da823dd6c0bf92195d.jpg.351443c603b1819dcdef78d70f7be9aa.jpg

• Użytkownik

1 demko
2:08 - b+
3:45 - b-
4:09 - b+
4:14 - po movemencie widać, że doskonale wie gdzie jest przeciwnik b+
7:02 - b-
11:02 - b+
15:02 - b+
15:22 - b+

ban zostaje

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]