Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

λμνξοπρστυφχψ - ONLY DD2 #2

MAJLEY

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: λμνξοπρστυφχψ

Nazwa Serwera:

SteamID/IP: STEAM_0:1:570239579

Data i godzina: Demo 1,2,3 - 15 maca, godziny: 22-23

Demo Rusek 1 oraz 2 - 21 marca, godziny 12-14. 

Link do dowodów(Demko,SS,itp):  LINK DO WSZYSTKICH DEM

Rozpisanie Dowodów:

Demo NR.1: 

3:31 - Refleks Boga

5:35 - Myślał, że zdąży, niestety nie udało się, więc celownik wrócił na środek

7:22 - Normalnie bym powiedział, że szczęście, natomiast ta akcja powtarza się co rundę - trafia gościa, który skacze, ze spadochronem, przez smoka.

8:50 - Zaraz CT wyjdzie przez bramę, niestety sekundę za wcześnie oddał strzał

11:00 - Refleks Boga, idealnie trafia

12:58 - Refleks Boga, znowu idealnie trafia

15:07 - Celownik idealnie idzie po modelu, całkowicie przez ściany śledzi ruch. Wychodził na środek jak zawsze, celownikiem pojechał na lewo po modelu i wrócił na środek, gdy się zorientował

15:11 - Refleks Boga, przy tak małej widoczności

15:57
15:58 = Tutaj ogląda się pierwszy raz, wie, że jest TT, ogląda się drugi raz za siebie, bo wie, że jest coraz bliżej. Po tym wszystkim przyjmuje całkowicie bezsensowną pozycję na długiej, jak na gracza z takim skillem, kompletnie nie martwiąc się piachem oraz tym, że ktoś może wyjść z długiej. Bo wie, że za chwilę mogą być plecy.

19:07 - Refleks Boga, trafia model, który na blisko skacze przy bramie. To jest nierealne powtórzyć to tyle razy

19:10 - Możnaby rzec szczęście, ale tyle razy?

Demo NR.2:

09:07 - Rozumiem, że zobaczył kawałek ramienia, ale kto normalny wcelowywuje się na środek akurat w ciemnie, a nie boi się, że ktoś będzie stał na respie TT? (dla przykładu w 18:16 już normalnie wychyla na resp, bo tam stoją, a w ciemni nikogo nie ma. W demku Rusek 2 w 06:49 nie wychyla na środek, bo wie, że jest kilka osób wcelowanych. Schemat powtarza sie kilka razy. Jest ciemna - celuje ciemnie. Wie, że jst dużo osób wcelowanych - nie wychyla w ogóle. Widzi jedną osobę - peekuje)

17:55 - Rozumiem, że spodziewał się tej jednej osoby, natomiast wychlił ktoś inny, z innej strony, a i tak go trafił. Już nie mówiąc o tym, że ja go ledwo w x4 slow ledo zobaczyłem.

19:39 - Klasyka, refleks boga

Demo NR3: 

0:50 - Tutaj pozsostawiam ocenę wam. Dziwnym jest fakt, że podskoczył dwa razy, nikogo nie zobaczył. Biegł na długą i nagle się cofnął. Dziwnie się zachowywał w tej sytuacji

2:49 - Refleks Boga

2:51 - Refleks Boga, mimo, że chwilę wcześniej TT mu zasłonił na chwilę

2:57 - Refleks Boga

3:54 - Refleks Boga

3:44 - Dosyć dziwny i zbyt wcześny ruch celownikiem, na skrzynię, a potem koretka

17:08 - 17:11 Celuje w środek, nagle celownik ucieka na model przez bramę, wraca i znowu lekka korekcja

Demo RUSEK1: 

0:56 - Tutaj nie jestem pewny, ale bardziej doświadczonym chciałem to rozpisać. Dziwny ruch celownikiem, dziwny movment. Uklada się do tej akcji, tak jakby wiedział, że ktoś tam jest. Mimo, że żadne info nie poszło i nie mógł się go tam spodziewać.

3:39 - Refleks Boga

4:32 - Kolejna dziwna sytuacja, gdzie CT skaczę, spodziewa się double jumpa i ustawia celownik lekko nad skrzynię. Tutaj natomiast pozostawiam to bardziej doświadczonym, bo być może był to ruch z związku z podejrzeniem wychylenia się CT, a nie skoku

5:10 - Refleks Boga

13:47 - Refleks Boga

17:10 - Refleks Boga

18:33 - Normalnie bym powiedział, że szczęście, ale sytuacja idealnego timmingu przez smoka na midzie z jego relfeksem, jeszcze sie powtórzy

19:23 - Okej, jest świadomy, że ktoś tam jest, Ale ten ruch celownikiem jest dziwny - pozstawiam bardziej doświadczonym 

19:45 - Kolejny dziwny movment, układa się do tej akcji, tak jakby był świadomy, że ktoś tam jest. Jeszcze dziwny ruch myszką donikąd, tak, żeby go zobaczyć. Wbiega tam, tak jakby pierwszy raz grał w te grę, próbuje zamarkować, że nie wiedział i zaskoczył się tym faktem - zostawiam wam do oceny

Demo RUSEK2: 

6:49 - Tak jak mówiłem wcześniej. Sama akcja w sobie nie jest dziwna, natomiast do tego do czego nawiązywałem wcześniej - nie wychyli, bo wie, że jest kilka osób wcelowanych. Gdyby nie wcześniejsze sytuację, powiedziałbym, że nic nadzwyczajnego, dużo osob tak robi.

6:58 - Nie wiem czy to lag dema, czy ja go w ogóle tam nie widziałem. Oglądajac parę razy, dałem radę z czubkiem głowy w monitorze, zauważyć kawałek głowy, podczas gry - wyydaje się być to niemożliwe.

14:28 - Widział, że ktoś tam biegnie, natomiast przed samym strzałem dokonał korekty celownika

15:57 - Tuż przed strzałem dokonał korekty celownika idealnie na model

17:08 - Refleks Boga

20:01 - Kolejna sytuacja, gdzie po prostu idealnie strzela przez smoke. Oddaje po prostu jeden strzał w idealnym momencie.

Coś od siebie: Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby ktoś tak perfekcyjnie strzelał przez bramę. Rozumiem szczęście mieć, strzelać o określonym czasie. Problem polega na tym, że ona strzela w różnych sekundach rundy i zawsze wtedy kiedy ktoś biegnie. Dokonuje dziwnych korekt celownika. Trochę tego jest, trochę czasu na to poświęciłem, lecz strasznie mi to śmierdzi. :)  A i jeszcze jak oglądniecie jego parę akcji, poza tym co rozpisałem, zobaczycie, że on nie potrafi nawet rzucać smoków, movment ma jak bot (przepraszam za wyrażenie, lecz tak po prostu jest). Odbija się od ścian, nie potrafi skakać. Gracz, który tak strzela, nie ma takiego drewnianiego movmentu i nie rzuca tak granatów. 

Edytowane przez maajley
Chciałem coś dodać
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1

1bc91085d19768da823dd6c0bf92195d.jpg.351443c603b1819dcdef78d70f7be9aa.jpg

• Sponsor
SPONSOR

demo 1 :

3:32 - refleks raz ,a 2 w spowolnieniu widac , ze tam nawet za modelem strzelil , a dostal leb +B

5:35 -b 

7:22 -b 

za to 7:57 ? To byl headshot ?XD Bo u mnie na 240hz widze , ze bil go w kolanach na tej skrzynce 

8:50 teoretycznie dwuznaczna akcja. Z 1 strony widzial i wiedzial gdzie wyjdzie , z drugiej strony mogl tajming strzelic , 3 opcja prefire.  Mieszane uczucia ale - B

11:00 znowu to samo. Co runde trafia jak na nowe konto to juz cos 

12:58 i znowu nowka konto trafia ,a ledwo zdazyl sie ustawic

15:08 again 

15:58 tu dziwne to rozgladanie ale nie mowilbym , ze to wh 

19"07 znow ledwo stanal a trafia. 

19:10 XD no coz. Moze on uczyl markelofa

demo 2:

Jedyne co mi smierdzi to ten refleks trafiania przez brame co jest po prostu niemozliwe 

demo 3 :

0"56 strzal w sumie obok modelu , strasznie dziwny leb +B . ten 1 w sumie tez ale 2 glowa dziwniejsza 

2:51 tez dziwna glowa i znowu 2 fragi w ciagu 2 sekund , lepiej niz markeloff 

2:56 najbardziej XDDD dziwi mnie to podciaganie lekko celownika na wysokosc glowy nadbiegajacego modelu . Po czym trafia 3 w przebiegu przez brame oczywiscie w glowe. W 1/2x widac jak przeciaga wyzej celownik sobie gdy model nadbiega XD DLA MJE PERELKA 

duzo tego ale jak dla mnie gosc sie pali wiec nie ma sensu dalej ogladania. Konto na steamie ma nowe , magiczne te glowy i strzaly co runde przez brame ale to 2:56 jak podciaga wyzej celownik gdy nabiega gosc z CT mnie rozwalilo xD zwykle oddawal 1 strzal i uciekal. Teraz akurat 3 skakalo i 3 wyczekal. Przypadek? nie sadze.

@ TERROREK 1.6 @ czeno 1.6 @ GENERAL ALADEEN dla mnie do pieca. Wystarczy 1 i 3 demko :D

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

1 demko
3:31 b+, spoznil sie i model mu leciutko uciekl 
5:35 b-
7:22 b-
7:57 b+/-
8:50 b+/-
Reszta akcji to tylko ten refleks Boga, dawno nie widziałem, aby ktoś tak przez tę bramę strzelał i każdego typeczka wyciągał
19:28 - druga bania z ak, na pixel straszny, nie wiem czy nie obok nawet tego modelu b+/-

3 demo
0:51 - strzał obok modelu, siada + potem poleciał jeszcze za modelem b+
2:51 - bardzo dziwna głowa, watpie ze siadla fartem + faktycznie sekunde wczesniej zasłonił mu swój modelem 
2:56 - faktycznie, smieszna koretka celownika idealnie na wysokosc głowy przeciwnika moze przypadek, moze nie, ale jak dla mnie bardzo podejrzane 

rusek1
0:56 - dziwna akcja nie powiem, ale patrzac na to ze nie strzelal pozniej obstawialbym jakas scinke myszki czy cos
4:32 - tak samo dziwna akcja, moze kwestia przypadku, ale bardzo nienaturalny ruch jak dla mnie.. Nikt raczej w ten sposob sie nie wcelowuje. 
18:33 - Smoke leży, ale wiadomo ze kolega idealnie wyczekuje i strzela w perfekcyjnym momencie. 
19:23 b-
19:45 - ta akcja wyglada troche tak, ze wiedzial ze tam jest, ale sprawdzil te miejscowke od niechcenia, szedl tam z mysle ze celowo zginie. 

Jak dla mnie te wszystkie strzały z tej awp przez tego mida nie są realne, nikt nie posiada takiego "refleksu boga", zeby 9/10 strzal przez te brame trafiac. Nie obchodzi cie czy lezy smoke, czy nie. Walisz rowno i jakims trafem zawsze perfekcyjie ci wchodzi. 

https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=14265

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]