Użytkownik Sobio Opublikowano 22 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nick: Sobio Wiek: 19 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199143226711/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Sobio/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: od 2 do 3 h Wiedza o SM [0/10]: 7/10 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Nie Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Witam ponownie jestem Kacper niedawno skończyłem 19 lat i mieszkam w Bydgoszczy. Gram w seniorskiej drużynie Zawiszy Bydgoszcz. Jakiś czas temu składałem podanie, niestety zostało ono odrzucone z zasłużonego powodu. Postanowiłem nieco poprawić swój czas spędzony na serwerze. Stałem się bardziej widoczny. Przez lekko ponad tydzień miałem przerwę bo musiałem nabijać godzinki oraz rangę. Od wczoraj wracam do regularności, więc mam nadzieję, że moja nieobecność na gametrackerze nie wpłynie znacząco na moje podanie. Niestety nadal brak Prime'a, ale wolałem sobie kupić skiny do broni. Gram częściej na oficjalnych serwerach żeby wbijać poziom niż zakupić prime'a bo szkoda na to pieniędzy. Myślę, że to tyle z mojej strony, mam nadzieję, że tym razem się uda pozdrawiam serdecznie! 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 23 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 +wiek +/- gt +sm Jestem na TAK. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 hejka :) +wiek mikro -gt (grasz nieregularnie, nawet w skali 30 dni) +sm - prime Jestem na NIE. W dalszym ciągu nie widuje cię zbyt często na serwerze a jak już jesteś to "nie widać cię". Zapoznaj się ze społecznością lub przynajmniej z adminami, żebym mógł mieć jakiekolwiek zdanie o tobie. Widać, że ci zależy na pełnieniu roli administratora, dlatego zacznij udzielać się więcej i daj się poznać. Pozdro z fartem 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kreciu Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 hej sm +/- gt +/- prime- Czas na serwerze się poprawił, widuję cię coraz częściej. OKRES PRÓBNY 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 siemanero +wiek +podanie +/-gt +/-sm -prime obecnie jestem za OKRESEM PRÓBNYM 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wika Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 heja +wiek +/-sm -prime +/-gt jestem za okresem probnym 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Y'ello +wiek +gt + podanie +/- sm -prime Zauważyłem że poprawiłeś znacząco aktywność na serwerze także leci plus. Natomiast zastanawiam się na temat kultury ponieważ dowiedziałem się o sytuacji w której obraziłeś "pewną osobę". Mimo wszystko wydaje mi się że nadajesz się na admina jednakże na ten moment będzie to Okres Próbny. Pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Marca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi