Użytkownik Tusiek<3 Opublikowano 22 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 (edytowane) 1. Imię: Jacek 2. Wiek: 12 3. Kontakt: Messanger Jaca Elanowiec Jaca Elanowiec 4. Twój nick na serwerze: Ewron. 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Codziennie 6. Twoje doświadczenie z TS3: Niewiem 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Chce zeby nikt nie wyzywal zeby nikt nie pchal sie do ct i freekillowal Edytowane 22 Marca 2021 przez Ewron. 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) Ok nie wiem pisze się oddzielnie, nie zaczyna się zdania od Chce, ogólnie chyba pomyliłeś Admina ts z jailbreak ale to mniejsza moim zdaniem nie powinieneś zabierać się kolego malinowy za forum i gry tylko iść na język Polski jak jeszcze możesz bo jest naprawdę źle, tutaj chyba nie muszę pisać że jestem na nie bo to widać po tak pięknie napisanym podaniu życzę ci powodzenia w dalszym uczeniu się Polskiego i obyś wziął te rady które ci dałem do serduszka bo najwidoczniej pani ci jeszcze o nich nie wspomniała a przydałoby się :d. Edytowane 25 Marca 2021 przez PiotrulloDD 1 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 25 Marca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Na nie: - Rekru zamknięte btw - wiek - aktywność - nigdy cie nie widziałem na ts3 a jestem codziennie W dniu 22.03.2021 o 15:34, Ewron. napisał: Twoje doświadczenie z TS3: Niewiem XDDDDDDD to sie dowiedz jak chcesz startować na admina Według mnie nawet jeśli podanie byłoby w poprawnym dziale czyli admin jailbreak i tak by zostało odrzucone Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ r...i...p Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Tu nawet nie ma co opisywać, gracz chciał podanie na strażnika JailBreak, ale chyba tematy pomylił xD. "Chce zeby nikt nie wyzywal zeby nikt nie pchal sie do ct i freekillowal'' blob:https://www.youtube.com/b2df9c07-7bfb-4609-9ef5-e09713318c34. Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 26 Marca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Rekrutacja jest obecnie zamknięta. 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 26 Marca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi