Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

odwołanie od bana Mirage#2

MixU

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze:Bułka
Nick admina banującego: Fred 
Dostałeś bana, gaga czy muta?:perm ban
Czas oraz data bana: perm 03-22-21 18:54
Serwer na którym dostałeś bana: Strefaskilla Mirage#2
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): widziałem chłopa z laddera jak przechodził przez connector to jak wchodzilem przez jungle do conecta to logiczne ze sprawdzilem kazda miejscowke
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&page=1
Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198886068931/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: brak

• Użytkownik∙
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik

Sytuacja była taka że dzień wcześniej dostałem na ciebie dużo zgłoszeń więc  cię sprawdziłem w tamtym meczu byłeś odpalony z wh zawsze wiedziałeś co się dzieje dawałeś info z przed kuchni że rush b jest [po starcie rundy] również wychodziłeś wcelowany przez sciane w tym meczu też można było zauważyć tekie sytuacje ewidentnie jesteś i byłeś odpalony nie wiem dlaczego zmieniłeś konto na konto bez prime może to też jest jakiś powód więc ode mnie tyle. 

Jeśli dalej masz wątpliwości przypomnij sobie sytuacje z wyjścia z jungli, Pozdrawiam.

• Użytkownik

XD nigdy nie używałem żadnych wspomagaczy, po prsotu jestem dobry (Supreme/8lvl Faceit) i mam coś takiego jak słuchawki. sytuacja z jungli wyglądała może troche na WH, ale jak ma sie w ta gre lacznie 3500h to chyba wie sie jak sprawdza się miejscówki, zmieniłem konto z prime na bez prime, ponieważ od jakiegos czasu wole grać na FFA na 2 koncie, pierwsze konto jest tylko do FACEITÓW/MM oraz na serwer AWP#2 bo mam tam admina, nie wiem miałem na tym koncie z 4h na serwerze, zobacz sobie jeszcze raz demka, uważam ze nie nadajesz się na admina, ponieważ nie potrafisz odróżnić czystego skilla od wspomagaczy, to tyle na ten temat.

• Wow! 1
  • Użytkownik

Odnosząc się do tego to ci mogę jedynie powiedzieć że ranga nie gra, zresztą na prawdziwym koncie nie miałeś statów 30 2, natomiast sytuacji z jungli to było widać dokładnie jak przez ścianę podążałeś za jego głową i nie była to jedna taka sytuacja bo nie raz waliłeś przez ściany i nie raz dawałeś info z b co się dzieje na a. Nie mów mi czy się nadaje na admina bo widocznie nadaje się bardziej niż ty. Wydaje mi się że sam do końca nie wiesz  czy grasz na wh,  ja odrazu to wiedziałem więc kto się bardziej nadaje?  jesteś ewidentnie odpalony, miałem cały czas spam na chat u admina że jesteś odwalony też nie jest to przypadkiem że nagle 30 osób zaczęło tak pisać. Sprawdzanie miejscówek nie polega na skupianiu się na jednej i unikanie reszty po drodzę. Co do demka za które powinieneś dostać bana nie pamiętam która była to godzina  ponieważ wyszedłeś z gry i stwierdziłem że jeszcze  będę chciał cię obejrzeć można zobaczyć sobie skrót z demka wczorajszego o godzinie 18 50. MixU nie oszukuj się nie masz skila masz wh.

Dla mnie tyle,  można zobaczyć demko z 18 50 lub demka na których grała nasza legenda skila "Bułka" dzięki mam nadzieje że sprawa dobiegnie końca. Pozdrawiam 

• Użytkownik

No mam coś takiego jak mini mapa i patrze na radar gdzie wychodzą i daje info, na koncie Bułka mialem 100 killi i k/d okolo 2 to samo mam na koncie MixU i nie wmawiaj mi ze gralem na WH, nigdy tego nie robie i czekam na UB na to konto, jesli chodzi o sytuacje z jungli po chuj mialem sprawdzac conector jak z connectora szedł o ile pamiętam King, przeanalizuj moja cala gre wczoraj i przedwczoraj i zobacz jeszcze raz czy mam WH, w tej samej sytuacji o ile pamietem sprawdzalem jeszcze np. kanapke, co do zgloszen o haksy nie sugerowalbym sie w argumentach nimi, ludzie jak widza konto z 10lvl i statami 25 0 5 to normalne ze dla pewnosci zglosza, a nie zglosza mojego maina z takimi samymi statami bo mam tam medale, ja wiem ze nie uzywalem WH i dlatego rowniez uwazam ze jestes niekompetentny, co do jak ty to mowisz zabijania przez ściane chyba chodzi ci o te sytuacje z pałaców , dla mnie normalne kille widze chlopa chyba z jungli, widze ze ma AWP to strzelam w lekkim ruchu by nie trafił mnie pierwszy, nie szydź z mojego skilla bo jak widać jest dobry jak taki wielki gracz jak ty uważa, że mam WH a wiem ze nie mam to jest mi nawet miło, ale dalej chce UB bo nigdy nie uzywalem wpomagaczy. Uwierz ciężko udowodnić ci że jestem czysty, ale jak zobaczysz demka jeszcze raz i z tego co pisze, zobaczysz jak to było z mojej perspektywy, uwierzysz, że to był skill nie WH.

• Użytkownik∙

Witam,
Nie widzę rozpiski admina @ Fred  , więc dostajesz UnBana.
Odwołanie przyjmuję, a admin dostaje ostrzeżenie za nie rozpisanie demka
Pozdrawiam

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

odwolanie_przyjete.png

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]