Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycje

ProBroDziku

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam, przedstawię wam moje 25 pomysły i propozycje zapraszam do dużej aktywności  xD:D

1.Mam propozycję dodania możliwości unbana na ct dla strażników i adminów jeśli nawet jak nie do opiekunów w razie missclicka albo pomyłki coś w stylu z tą sytuacją z -_-Dell-_-  według mnie to spoko pomysł zobaczymy jak się przyjmie.

2.Dodanie do regulaminu że jakakolwiek próba ucieczki w tym ucieczką to próba buntu oraz bicie w nią. Dodanie tego że nie trzeba odliczać rozpoczęcia i zakończenia zabawy oraz odwołania wszystkich nakazów i zakazów żeby np. Można było powiedzieć szybko bezruch i żeby nadal byli np. Więźniowie w ładnym zgrabny szeregu.

3.Zmienię punktu gdzie prowadzący może zostać prowokatorem jeśli robi to celowo na to że nawet jeśli nie robi tego celowo. 

4. Ustawienie radiott/ct tylko dla vipów i svipów.

5. Naprawienie że np. Gdy w /Menu wybierze się opcje z czapkami to samo wyskakują Menu czapek bo to nie działa. Można je jedynie włączyć przez napisanie na say'u /hats, /czapki. 

6. Dodania do zabawy SpartaDay tej o to piosenki:

7. Przywrócenie HSD bo wszyscy za nim tęsknimy [*]

8. Potanienie Power punch w /sklep na 16k albo dodanie większego limitu na hajs dla mvipów i svipów.

9. Dodanie dla svipów Coś w /sraj /srac i wtedy to bedzie działać jak wlosowanie w ruletce albo podnoszenie prezentów.

10. Możliwość dania bana na 5 minut strażniką jak np. Ktoś spami brzydkie rzeczy na u@ lub leczenie się na zabawie albo za bugowanie czegoś. Wrazie jakby był jakiś tylko strażnik.

11. Możliwość 3 razy (1 raz na runde) na mapę zrespienia kogoś przez ct nawet jeśli nie jest Z administracji się przyda wrazie jakieś pomyłki rykoszeta albo nieudanego fullauto śmierci.

12. Dodanie takie czegoś jak wstaw ssy na forum jakby ktoś był o coś podejrzany.

13. Dodanie też jakiegoś losowania pistoletu A nie tylko tej broni głównej na KillDay'u albo glock'a oraz dodanie dla vipów granatów na tą zabawę.

14. Resetowanie hp do 100 na wojnie gangów żeby było tak samo jak na KillDay'u. 

15. Dodania jakiegoś czasu w prawym górnym rogu maksymalnie, i możliwość jego włączenia/wyłączenia przez komendę na say'u /time, /czas.

16. Odblokowania klasy Agent w zabawie KillDay z Klasami w sensie że jest tam napisane tylko dla Premium a ja mając svipa nie mogę go wziąść.

17. Automatyczne po rozpoczęciu zabawy napisanie się na środku np. w Polowanie na Murzyna @@r BH 20 sec Albo na KillDay'u np. @@r Kampienie/BH Max 20 sec.

18. Skiny jakieś nowe dla vipów z cs go np. AWP Dragon Lore

19. Naprawienie wszystkich map żeby były pod /Menu otwieranie celi.

20. Słynna możliwość nominacja. Możliwość rtv od początku mapy.

21. Infinty ammo (magazynków) dla mvipów i svipów w każdej broni w sensie że nie np. Do m4 dostajemy 4 pełne magazynki.

22. Przyciszenie wszystkich piosenek w zabawach żeby leciały bardziej w tle A nie tylko ją słyszymy na full'a np. W wojnie gangów albo w chowany lub KillDay'u. 

23. Darmowy mvip w godzinach 21-9.

24. Naprawienie boxa bo czasami nie resetuje hp i przez to parę życzeń dostałem bo o 50 hp przez svipa.

25. Dodanie do regulaminu że każda próba ucieczki nawet ucieczką to próba buntu.

• ProBroDziku zmienił(a) tytuł na Propozycje
  • `Costry. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]