Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Shekuu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Shekuu
Nick oskarżonego:  ` E s Z u ~    
IP/SID oskarżonego:  niepotrzebne
Data i czas zdarzenia:  22.03.2021
Powód skargi:  Obraza użytkownika 
Opis sytuacji:  Ten o to człowiek po tym jak zwróciłem mu uwagę a propos tego gdy prowadził powiedział że na linii przed celami mamy bezruch do odwołania. Zwróciłem mu uwage gdy tego nie zauważył a ten osobnik sie oburzył o to i zaczął mnie obrażać : ,, Nie opluj sie " , ,,Naucz sie mówić potem coś gadaj"  itp. Gdy użytkownik Latający Holender staną w mojej obronie ,że to nie moja wina ,że seplenie itp to Eszu postanowił wypowiedzieć sie takimi otóż słowami ,,Nie mam zamiaru go słuchać puki nie naucz sie mówić". Gdy użytkownik Nie wiem jaki nick spytał sie czy ktoś dał by rade podpisać sie pod tą oto skargą to użytkownik Eszu wybuchł śmiechem i wypowiedział dane słowa ,, Co już sie spłakałeś dzieciaczku naucz sie mówić potem coś gadaj"
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):     Świadkowie: @ KArol  Nick w grze ---> Nwmjakinick, Latający Holender.     linku do dema nie dam bo hltv sie zbugowało i nie ma na serwie

Edytowane przez Shekuu
  • Użytkownik

Co Ty chłopie gadasz w ogóle, jakieś cytaty, które nie miały miejsca, zacząłeś się do mnie pluć i mnie kur*ować, mimo tego, że cała reszta więźniów usłyszała polecenia, oprócz Ciebie, który miałeś jakieś wielkie wąty, że nie pamiętam swoich nakazów. Widać, że na siłę chcesz kogoś udupić jak kolejna skarga 'o byle co'. Nie mam nic sobie do zarzucenia, a jeśli popełniłem jakiś błąd czekam na dowody a nie na pseudoświadków (ziomków). Nie mam nic do dodania, pozdrawiam gorąco :sh1zo2:

• Użytkownik

Oj kolego to nie tak że ja nie usłyszałem powieziałes tak jeden do jednego i prawda zacząłem cie obrazać przyznaje sie ale dopiero po tym jak ty zrobiłes wjazd na mnie i ty to rozpoczołeś. w dodatku to nie są pseudoświadkowie ponieważ ja jakbyś zauważył gram dopiero aktywnie z 2 dni na serwerze i dla mnie każdy jest tutaj obcy a to że ludzie widzą jaki błąd popełniłeś i nie chcą by ktoś taki był nad nimi rangą serwerową to już nie moja wina następnym razem pomyśl co mówisz 2 razy i pamiętaj swoje polecenia bo uwierz mi ludzie którzy w tedy byli ci powiedzą że nie pamiętasz co mówisz a jak nie pamiętasz co mówisz to znaczy że nie nadajesz sie na administratora jak i na ct w grze 

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

I właśnie ten serwer padnie przez takich eszów. W swojej wypowiedzi teraz kłamie, bylem na serwerze, widziałem, słyszałem i znałem polecenia lecz nie żylem. Sheku zwrócił mu uwagę a ten mu zaczął cisnąć, to już nie pierwsza taka sytacja ale oczywiście nic nie można udowodnić bo demka na tej sieci serwerów która nie jest wcale taka mała ani świeża nie nagrywają głosu co jest w sumie śmieszne. Ten tryb wymaga tego, to podstawa ponieważ tam nie liczy się co zrobisz, gdzie pójdziesz lecz ważą się słowa. 

Godzinę temu, panvipeszu napisał:

mimo tego, że cała reszta więźniów usłyszała polecenia, oprócz Ciebie

Tak, uslyszeli lecz źle wykonali. Inaczej jest jak przyjdzie jakiś kajtek do ct podczas gdy nie ma strażnika a inaczej jak osoba bardziej ogarnięta i dojrzała, osoba która powina znać swoje polecenia, mylić więźniów i samemu nie zabłądzić w słowach, choć co do twojej dojrzałości...

I niech sie wypowiedzą ludzie którzy tam byli. Nie ma sensu robić gówno burzy ale nie ma najmniejszego sensu trzymać tak niekompetentna osobę.

• Super 2
  • Użytkownik

Dodaje jeszcze wypowiedz Nikusi która wczoraj ci mówiła że nie będzie zakładać konta na forum

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

potwierdzam było na serwerze.

• Użytkownik

@ `Costry. daj mi tego minusa/upomnienie czy mnie wyrzuć bo nie będę się użerał z całą bandą jak jestem na przegranej pozycji :)

• Przykro mi 1
  • Użytkownik
23 minuty temu, panvipeszu napisał:

@ `Costry. daj mi tego minusa/upomnienie czy mnie wyrzuć bo nie będę się użerał z całą bandą jak jestem na przegranej pozycji :)

Jak byś miał na tyle iq by nie obrażać będąc na takiej pozycji i jak jest tyle osób na serwerze to byś nie był na przegranej pozyjci

• VIP
VIP

Zamykam, bo spam się robi.

• DeVoX zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]