Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Finał Miss/Master Jesieni - Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
ONLY AWP POWRACA? 07.12 18:00 !!! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[Odrzucone] Podanie

Dusia

Recommended Posts

• Zasłużony

Imię: Sandra

Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?:Na pewno zajęłabym się działami, w których nie za dużo się dzieje (m.in. Pod ostrzałem, Q&A, suchar na dziś) ii może by się wymyśliło coś nowego ciekawego (Pytaniem dnia zajmowałabym się jak by Aron nie mógł, bo widzę, że sobie to pilnuje więc nie chce mu odbierać tej zabawy :P) aa tak dokładnie jak sobie wyobrażam pracę w redakcji to może nie będę mówić, bo mam bujną wyobraźnię, ale myślę, że będzie dobrze.

Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Otóż too, że niektóre ciekawe działy z redakcji nie są regularnie prowadzone albo są zz deczka martwe, postarałabym się, żeby coś się w nich ciekawego działo. :)  

Jak dobrze znasz naszą sieć?: Jakoś długo na niej nie jestem, ale myślę, że wystarczająco. 

Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Tak oficjalnie to chyba nie :v nie przypominam sobie.

Edited by Dusia
  • Lubię to! 1
  • Wrr 1

heh1111.png

• Właściciel
Właściciel

Ja jestem na tak

+Dużo jest redaktorskich działów "umarłych". Przyda się ktoś kto je ożywi.

+Brak redaktorów

+Chętnie będą się zgłaszać do wywiadów, bo laska xD

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Neutral.

Podanie nie przekonuje, naliczyłem się kilku błędów interpunkcyjnych oraz literówek. 

Dwie serie które chciałaś ożywić nie mają całkowitego sensu. W przypadku q&a istnieje coś takiego jak wywiad. Dla mnie bezsens.

Serie pokroju "suchar dnia" "cytat dnia" "zagadka dnia" również nie mają sensu, gdyż po prostu to się nudzi po kilku odcinkach. Pierwsze 3 odcinki może i będą miały jakieś zainteresowanie, ale kolejne już nie. 

Niby jedynym dla mnie aktualnym plusem jest to, że nie ma redaktorów. 

Powodzenia.

478xKxC.jpg 

• Użytkownik

Jestem na TAK

+Brak Redaktorów 

+Wiek

+Doświadczenie

+Ludzie będą się zgłaszać bo laska :D

Jestem na tak doświadczenie  jest na forum już sporo myślę że będzie dobrze , zgłaszam się do wywiadu na ochotnika :) , wiek , spróbować możesz uczymy się do końca życia :) jestem na duże tak Pozdrawiam :) 

• Admin CS 1.6 ONLY DD2
3 godziny temu, Trivor napisał:

Ja jestem na tak

+Dużo jest redaktorskich działów "umarłych". Przyda się ktoś kto je ożywi.

+Brak redaktorów

+Chętnie będą się zgłaszać do wywiadów, bo laska xD

• cannabis

-mało znana 

-mało postów

-brak doświadczenia 

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• cannabis

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Odrzucone.

EBuPfaN.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Lubię to! 1

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines