Zasłużony Dusia Posted October 17, 2018 Zasłużony Share Posted October 17, 2018 (edited) Imię: Sandra Wiek: 16 Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?:Na pewno zajęłabym się działami, w których nie za dużo się dzieje (m.in. Pod ostrzałem, Q&A, suchar na dziś) ii może by się wymyśliło coś nowego ciekawego (Pytaniem dnia zajmowałabym się jak by Aron nie mógł, bo widzę, że sobie to pilnuje więc nie chce mu odbierać tej zabawy :P) aa tak dokładnie jak sobie wyobrażam pracę w redakcji to może nie będę mówić, bo mam bujną wyobraźnię, ale myślę, że będzie dobrze. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Otóż too, że niektóre ciekawe działy z redakcji nie są regularnie prowadzone albo są zz deczka martwe, postarałabym się, żeby coś się w nich ciekawego działo. Jak dobrze znasz naszą sieć?: Jakoś długo na niej nie jestem, ale myślę, że wystarczająco. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Tak oficjalnie to chyba nie :v nie przypominam sobie. Edited October 17, 2018 by Dusia 1 1 Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 17, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 17, 2018 Ja jestem na tak +Dużo jest redaktorskich działów "umarłych". Przyda się ktoś kto je ożywi. +Brak redaktorów +Chętnie będą się zgłaszać do wywiadów, bo laska 1 Link to comment
Użytkownik MaCiAn Posted October 17, 2018 Użytkownik Share Posted October 17, 2018 A masz na tak xD, +Brak redaktorów +Wiek +Doświadczenie 1 Link to comment
Użytkownik karon Posted October 17, 2018 Użytkownik Share Posted October 17, 2018 Neutral. Podanie nie przekonuje, naliczyłem się kilku błędów interpunkcyjnych oraz literówek. Dwie serie które chciałaś ożywić nie mają całkowitego sensu. W przypadku q&a istnieje coś takiego jak wywiad. Dla mnie bezsens. Serie pokroju "suchar dnia" "cytat dnia" "zagadka dnia" również nie mają sensu, gdyż po prostu to się nudzi po kilku odcinkach. Pierwsze 3 odcinki może i będą miały jakieś zainteresowanie, ale kolejne już nie. Niby jedynym dla mnie aktualnym plusem jest to, że nie ma redaktorów. Powodzenia. Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 17, 2018 Użytkownik Share Posted October 17, 2018 Jestem na TAK +Brak Redaktorów +Wiek +Doświadczenie +Ludzie będą się zgłaszać bo laska Link to comment
Pietrek90 Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 Jestem na tak doświadczenie jest na forum już sporo myślę że będzie dobrze , zgłaszam się do wywiadu na ochotnika , wiek , spróbować możesz uczymy się do końca życia jestem na duże tak Pozdrawiam Link to comment
Marves Posted October 17, 2018 Share Posted October 17, 2018 Okres próbny, + Wiek - Podanie - Posty + Przydała by mi się pomoc Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 marcinz Posted October 17, 2018 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted October 17, 2018 3 godziny temu, Trivor napisał: Ja jestem na tak +Dużo jest redaktorskich działów "umarłych". Przyda się ktoś kto je ożywi. +Brak redaktorów +Chętnie będą się zgłaszać do wywiadów, bo laska Link to comment
cannabis 0101 Posted October 17, 2018 cannabis Share Posted October 17, 2018 -mało znana -mało postów -brak doświadczenia Link to comment
cannabis 0101 Posted October 17, 2018 cannabis Share Posted October 17, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts