Użytkownik NwmJakiNick Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Twój nick: NwmJakiNick Nick oskarżonego: ProBroDziku IP/SID oskarżonego: VALVE_0:4:2003012942 Data i czas zdarzenia: 23.03.2021 Powód skargi: Freekille zabawa Opis sytuacji: Na zabawie chowany, ProBroDziku po znalezieniu kogoś z tt odliczał na chacie i zabijał, nie używał mikrofonu. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Nie mam demka. @ Shekuu @ iamk32 Dryblass Xnaz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shekuu Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 (edytowane) Potwierdzam byłem na serwerze i chce napomknąć tylko że jak masz problemy z interentem to przestań prowadzić bo całą mape cie urywało a na chowanym nawet tak jak wspomniano na górze miałeś wywalone w odliczanie i chce też zaznaczyć ,że to nie pierwsza taka sytuacja jak i nie pierwsza skagra na dzika Edytowane 23 Marca 2021 przez Shekuu 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BartekMF Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Potwierdzam, również byłem. I dodam coś od siebie, dziku dodał jakiegoś pajaca do CT który ma bana na CT, a nie powinnien tego robić, bo to nie on jest od "znoszenia" banów. Typo sobie przez 5/6 rund odpierdalal takie szopki a dziku nic z tym nie robił XD Także skarga według mnie jak najbardziej do przyjęcia i dziku out 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BartekMF Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Połącz ktoś moje posty bo nie mogę edytować Nick typa który z banem na CT został przeniesiony: [EBE] WalSie - czy coś takiego 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iser Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Potwierdzam równiez byłem I Ten Na gorze BartekMF dobrze pisze +1 (Chodzi ci O Xnaza?) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iamk32 Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 potwierdzam bylem na serwerze . 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Zrobiłem tak bo mi mikro na tej zabawie się ścina i praktycznie mnie nie słychać myślałem że mogę tak zrobić. Przepraszam jeśli jest to niedozwolone. To powiec mi który punkt regulaminu mówi że na tej zabawie nie mogę tego zrobić Mam sprawny mikro Ale na chowanym po prostu mi ping skacze jak oszalały i nie wiem co się czasami dzieje co skutkuje zacinaiem mojego mikro. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shekuu Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 (edytowane) \ 7 minut temu, ProBroDziku napisał: Zrobiłem tak bo mi mikro na tej zabawie się ścina i praktycznie mnie nie słychać myślałem że mogę tak zrobić. Przepraszam jeśli jest to niedozwolone. To chcesz mi powiedzieć ,że masz strażnika i nie umiesz regulaminu??? Troszke sie ośmieszyłeś teraz. Moim zdaniem skoro sam sie przyznał że nie umie regulaminu taką odpowiedzią to sam potwierdził ,że jest osobą niekompetentną na to stanowisko Edytowane 23 Marca 2021 przez Shekuu 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shekuu Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 19 minut temu, ProBroDziku napisał: Zrobiłem tak bo mi mikro na tej zabawie się ścina i praktycznie mnie nie słychać myślałem że mogę tak zrobić. Przepraszam jeśli jest to niedozwolone. To powiec mi który punkt regulaminu mówi że na tej zabawie nie mogę tego zrobić Wystarczy punkt regulaminu ,że strażnik (ct) musi posiadać sprawny mikrofon 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NwmJakiNick Opublikowano 23 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Dziku własnie teraz popełnił ten sam błąd co wcześniej zabija wszystkich i nie odlicza ani na chacie ani przy użyciu mikrofonu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SikoraWhoAmI Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Witam waćpanów, jako weteran serwera z dawnych czasów, ze względu na to, że nie ma kanału na pochwały na administracje itp. to rozpiszę się krótko tutaj. Chce złożyć na strażnika ProBroDziku pochwałę za wytrwałość w użeraniu się z pseudoprawilniakami i za zrozumienie, bycie pomocnym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 23 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Zamykam, bo spam się robi. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Dziku od odliczania masz mikrofon ogarnij sie troche bo bedzaie zle 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi