Użytkownik Mientaa Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Twój nick na serwerze: Mientaa Nick admina banującego: Bartolomé de Launay Dostałeś bana, gaga czy muta?: Mute Czas oraz data bana: Około 12.40 23.03.2021r Serwer na którym dostałeś bana: Only Awp 1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Około godziny 12:40 Dostałem muta na chat głosowy na 15500minut od admina za to, że niby podałem info, na spectatorze, gdzie jest przeciwnik. Z mojej perspektywy to wyglądało tak, że chłop mnie zabił z wieży i zabił tam jeszcze jedną osobę, i ja chcąc pomóc koledze (jako prawilny teammate) powiedziałem mu, że przeciwnik tam kampi. W momencie, w którym przekazałem mu tę informację (nie patrzyłem gdzie gościu stał tylko mówiłem info, skąd mnie zabił) od razu dostałem muta na około 260H. Mój ziomek zapytał sie admina, dlaczego dostałem muta na aż tyle, to Bartolome sie zapultał i za chwile powiedział, że mute jest na 24h (albo ściemnia albo zmienił). Ten sam administrator na następnej arenie powiedział przy głośnej wymianie słów do kolegi "stul pysk" także jeśli można prosić o zdegradowanie go za to co odwala to byłoby bardzo dobrze i czy mógłbym prosić o unmuta, ponieważ muta dostałem niesłusznie i nie było żadnego powodu, żebym go dostał. Mam nawet dobrą posadę na serwisie także nie gram tam pierwszy dzień i normalnie administracja jest kulturalna, spokojna i pomocna, natomiast wbił taki cwaniaczek i robi co chce. Pozdrawiam cały zarząd z wyjątkiem tego śmiesznego adminka ~Mientaa Link do Sourcebansa z twoim banem: Przepraszam nie wiem gdzie tego szukać Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199141498869/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Nie wiem jak to znależć 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Witam, Sam zostałem wezwany na serwer w sprawie waszej "tyralni" serwerowej. Po dostaniu muta sam dałem ci gaga, po tym jak zacząłeś wyzywać innych. Twoja kultura osobista na serwerze oraz szacunek do innych jest znikomy. Serwery strefy, nie są "tyralniami" czy wyładowaniem emocji na kimś innym. Nie będziemy tolerować takich zachowań na serwerach to znaczy: Wyzywania graczy Prowokacji Wyzywania Administracji Serwera. Oraz ten ss. To jest normalne zachowanie? Może ten akurat mut da Ci do zrozumienia, żebyś popracował nad swoimi zachowaniami i szacunkiem do innych osób. Za te wszystkie akcje powinieneś bana wyrwać, a nie normalnego muta. Pozdrawiam 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi