Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Witam wszystkich no to co zaczynamy z Odpowiedziami na wasze zadane pytania !. @ Dusia [P] Co robisz na co dzień? [O] --> Na co dzień pracuje a w wolnych chwilach poświęcam czas na forum i Serwer i tak codziennie . [P] Jak Ci się pracuje na randze właściciela serwera? [O] --> Bardzo dobrze nie sądziłem że uda mi się dojść na tak wysokie stanowisko . [P] Ulubiony film/serial? [O] --> Film: fast furious/Serial: The 100 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @ KushMan [P] Co byś zrobił z wygraną w totka ? [O] --> Ciężkie pytanie ale na pewno poleciał bym na jakieś wakacje i wspomógł bym sporo ludzi w potrzebie czy schroniska itp no i oczywiście Forum i naszego @ Trivor 'a . (ciężko określić całkowicie co bym zrobił z taką wygraną ale na pewno starał bym się pomóc tymi pieniążkami żeby żyło nam się lepiej) [P] Jak ci się spędza czas na forum ? [O] --> Spędzam czas bardzo dobrze bo w końcu jest tu mnóstwo super osób. [P] Co oznacza dla Ciebie słowo szczęście ? [O] --> Szczęście w moim przypadku oznacza wiele rzeczy. Dla mnie są różne rodzaje szczęścia. np: 1. Szczęście- to znaczy mega radość, np. dostaliśmy fajny prezent. 2. Szczęście- stan, w którym czujemy się spełnieni, i nic nam nie brakuje, 3. Szczęście- z powodu, że mamy przy sobie drugą połówkę, 4. Szczęście- że mamy rodzinę, przyjaciół. 5. Szczęście- gdy spełnia się nasze marzenia. [P] Ulubiony sport ? [O] --> Boks [P] Jakie pytanie byś sobie zadał ? [O] --> Dla czego jesteś taki Toksyczny dla innych osób i masz takie wysokie ego . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @ Trivor [P] Na ilu wczesniej sieciach byles? [O] --> Około 9/10 jeżeli się nie mylę pisać nazw raczej nie będę bo mi nie wypada [P] Jak Ci się tutaj? [O] --> Bardzo Dobrze mi się tutaj [P] Plany na przyszlosc? [O] --> Co ma być, to będzie. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @ niczka [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] --> Niestety już nie z powodu braku czasu [P] Czy lubisz spędzać czas z innymi ludźmi? [O] --> Oczywiście że tak [P] Co sprawia, że czujesz satysfakcję? [O] --> Kiedy wszystko układa się po mojej myśli [P] Jak wyglądają twoje wymarzone wakacje? [O] --> Nie mam wymarzonych wakacji wszystko na spontanie tak jest najlepiej [P] Co robiłbyś gdyby nie to miejsce w którym jesteś? [O] --> Zapewne to samo co zawsze Pracował i spędzał czas ze znajomymi ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @ niktważny [P] Kiedy nowe memy z @ Pjoter ? [O] --> Za niedługo znajdzie się coś nowego ale będę informować o premierze [P] Czy planujesz jeszcze jakieś stanowiska na strefie? [O] --> Raczej nie no chyba że przejdę na emeryture i zasłużę na rangę ( Zasłużony) [P] Ulubiony moderator? [O] --> @ KilleR. [P] Będą kolejne serwery? [O] --> Chyba nie ale kto wie co mi jeszcze strzeli do główki ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @ ProBroDziku [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? [O] --> Fioletowy [P] Masz dziewczynę? [O] --> Znalazła się w końcu gwiazda [P] Ile masz latek? [O] --> 20 lecz rocznikowo 21 [P] Najpierw płatki potem mleko czy na odwrót? [O] --> Oczywiście że najpierw Płatki a potem Mleko innej opcji nie ma [P] Najbardziej ulubiona zupa? [O] --> BOGRACZ Z PIECZONĄ PAPRYKĄ I FASOLĄ [P] Możesz mnie nominować? [O] --> A byłeś grzeczny ? Zastanowię się i dam werdykt na samym dole ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @ reflexiVe [P] W do aktualnie grasz? [O] --> Counter-Strike: Global Offensive/League of Legends [P] masz prawko? [O] --> Mam [P] Jak Ci w naszym gronie? [O] --> Bardzo dobrze jeszcze nigdzie się tak dobrze nie czułem jak tu ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @ sitmanek. [P] Pijesz kustosza? [O] --> Niestety jeszcze nie sięgnąłem za ten wysoko Alkoholowy trunek [P] Z kim się najlepiej dogadujesz na forum? [O] --> Teraz z nikim tak wcześniej myślę że najlepiej się dogadywałem z @ Krejzol (ale niestety spina poszła i się trochę zjeb*ło) [P] Na jaką grę wydałeś najwięcej siana? [O] --> Myślę że Counter-Strike: Global Offensive ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @ Krejzol [P] Co najbardziej cenisz w życiu? [O] --> Szczerość/Wierność [P] Kto jest Twoim autorytetem? [O] --> Mój Tata [P] Kim chciałeś zostać, gdy byłeś mały? [O] --> Pilotem F-16 [P] Co jest dla Ciebie ważne? [O] --> Zdrowie,Miłość,Szczęście,Przyjaźń,Poczucie bezpieczeństwa [P] Czym jest dla Ciebie sukces? [O] --> Nie wiem [P] Gdzie chciałbyś pracować? [O] --> W najlepszej Restauracji na świecie [P] Co odważnego zrobiłeś? [O] --> Zamknąłem z kumplami księdza na religii w szafie [P] Kogo najbardziej cenisz, podziwiasz? Za co? [O] --> Mojego Tate i Mame za to że zawsze byli i są przy mnie wychowali mnie i zawsze starali się dla mnie jak najlepiej ze wszystkich sił . [P] Jakie są twoje pasje? [O] --> Gotowanie,MotoCroos,Rysowanie [P] Podaj 3 cechy, które Cię charakteryzują. [O] -->Szczery do bólu,Zabawny,uczciwy [P] W jakiej sytuacji czułeś się ostatnio naprawdę szczęśliwy? [O] --> Gdy kobita powiedziała tak [P] Bez czego nie wyobrażasz sobie życia? [O] --> Bez bliskich (Przyjaciół) [P] Jaką masz własna definicję miłości? [O] --> Miłości nie da się kupić [P] Lubisz podróże? [O] --> Tak [P] Masz silną wolę? [O] --> Myślę że tak [P] Jak znajdujesz w sobie siłę i determinację? [O] --> Budzę się codziennie rano i jakoś się znajduje ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @ shinga [P] Ulubione anime? [O] --> Naruto: Shippūden [P] Ulubione ecchi? [O] --> Highschool of the dead [P] Kiełbasa śląska czy biała? [O] --> Only Biała [P] Musztarda czy Majonez? [O] --> Musztarda [P] Chleb zwykłyczy tostowy? [O] --> Zwykły [P] Ulubione danie? [O] --> Sushi [P] Makowiec z rodzynkami czy bez? [O] --> Z rodzynami innej opcji nie ma [P] Kawa sypana czy rozpuszczalna? [O] --> Zacząłem pić rozpuszczalną więc rozpucha [P] @ Krejzol czy @ Dusia ? [O] --> @ Krejzol Nie żebym jakiś ciepły był ale boje się reakcji @ Trivor :C (A @ Krejzol dobra morda tylko czasem mu Odpie*dala) [P] Najlepsza moc wzrokowa? [O] --> Jak dla mnie zawsze Najlepszą mocą będzie Amaterasu [P] Dlaczego One Piece to szit? [O] --> Hym nie chce wyjść na hejtera bo obejrzałem może z 10 odc ale to nie moje klimaty . [P] Opisz mnie w 3 słowach [O] -->Miły,Pomocny,Stanowczy [P] Dlaczego Andrzej to tirowiec? [O] --> Wydaje mi się że po prostu fascynuje się tym i myślę że dla tego ma tirowiec (Mam nadzieje że nim zostaniesz) [P] Co wprowadzilbys nowego na forum? [O] --> Nic zupełnie nic chyba że większą liczbę nowych użytkowników żeby sieć się jeszcze bardziej rozrastała i przetrwała jeszcze wiele lat . [P] Czy woda jest mokra? [O] --> Myślę że musimy to sprawdzić a zatem @ shinga weź wiadro nalej wody i wszystko wylej na głowę i napisz nam werdykt czy woda jest mokra [P] Co robiłeś 60min gdy odpowiadales na pytania? [O] --> Siedziałem przed Pc i piłem Desperadosa [P] Dlaczego 2+2 to 4? [O] --> Nie znam odpowiedzi na to pytanie bo asem byłem z Matematyki ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @ ElChapoGuzman [P] Ulubiony film? [O] --> fast furious [P] Impreza czy domówka? [O] --> Oczywiście że domówka i to jeszcze taka na która wbijasz na krzywy ryj [P] Wakacje w Polsce czy zagranicą [O] --> Zagranicą raczej ale w Polsce też są ciekawe miejsca ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nominacja: @ ProBroDziku 3 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Marca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Godzinę temu, KustoszMocny napisał: Nominacja: @ ProBroDziku Heh sama mu to podpowiedziałam i nii wierzył, że się uda 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Dziękuję <333 Pozdrawiam @ Dusia We mnie twórz nowe Q&A 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 23 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ElChapoGuzman Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Z miłą chęcią sam bym podpowiadał na takie pytanka 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi