Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Perm na serwie 5v5

warzii

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Mój nick :

ωαяzi 谢

Admin : xpasso

Bana Perma

Data : 03-23-21 17:08

Server na którym grałem "5v5"

Opis sytuacji : nagle mnie wydupcyło z servera za niby wh : D

nie wiem co to Sourcebans

Link Do Profilu : https://steamcommunity.com/profiles/76561199122664652/

@ Admin CS:GO 5VS5

• Użytkownik∙
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik

Ban miał być nadany na mapie Mirage

Demo 1 Mapa Miarge http://o15a.gotv.pro/srv68456/auto0-20210323-164200-1631626002-de_mirage-StrefaSkilla.pl___5vs5___128TR___FREE_VIP___SKINS_KNIFES_GLOVES_AGENTS.dem.zip 
5:03-07 Chcąc rzucić granat po chwili widząc blisko rampy przeciwnika zmieniasz na broń i wcelowywujesz się wyczekujesz w dziwny sposób
10:15 rozumiem że usłyszałeś rozbicie węta 10:18 ale kto normalny wcelowywuje się perfekcyjnie w przeciwnika przez murek 
11:25-29 Nie wiem co to miało znaczyć ale dla mnie to wyglądało jakbyś chciał wskoczyć na tetris ale się pochamowałeś mówiąc sobie to będzie zbyt Obviously nie będę ryzykować 
12:25 patrzysz się prostopadle do przeciwnika bięgnącego na mid, tuż przy conector stoi drugi przeciwnik o którym nie masz prawa wiedzieć peekujesz na tego obok conector gdy jeden biegnie bez broni na nożu to było Obviously so much 
13:19 nie sprawdzasz lewej strony w pałacu, lecz biegniesz przed siebie przez chwilę namierzając przez ścianę wiedząc gdzie wyjdzie przeciwnik 
13:50 namierzyłeś przeciwnika przez ścianę momentalnie się wcelowałeś 
14:17 centralnie gonisz celownikiem przeciwnika przez ścianę 
16:50 mózgu nie oszukasz wcelowałeś się perfekcyjnie w przeciwnika nie spodziewając się że tam jest ściana a przedewszystkim smoke  
19:40 sytuacja aż śmieszna przeciwnik podchodzi na shifcie chciałeś wziąć go na pixe ale doszedł drugi przeciwnik więc postanowiłeś że odbiegniesz, gdy oni weszli do pałacu stałeś za słupkiem wyczekując aż pójdą.
20:56 dziwne chwilowe namierzanie z pałacu na przeciwnika pod schodami

Demo 2 mapa dd2 http://o15a.gotv.pro/srv68456/auto0-20210323-170340-75133549-de_dust2-StrefaSkilla.pl___5vs5___128TR___FREE_VIP___SKINS_KNIFES_GLOVES_AGENTS.dem.zip 
2:05 w poprzedniej rundzie szedłeś tą samą drogą lecz nie użyłeś shift, nagle gdy przeciwnik jest w trupiarni użyłeś shift oraz nagle odwróciłeś się w jego stronę 
2:28 nagle używasz shift specjalnie aby mieć alibi że słyszysz kroki lecz wcześniej po plancie bomby patrzałeś się w stronę mid widząc przez ścianę przeciwnika że biegnie do trupiarni używasz shift specjalnie
3:12 mierzysz w przeciwnika na long chwile przez ścianę zachowanie takie jakbyś się go tam spodziewał 

Chciałbym dodać iż w mojej opinii potrafisz się dobrze kryć a nawet bardzo dobrze wsłuchujesz się w kroki wyczekujesz w jednej pozycji często aż za długo i nie tylko..., lecz moim zdaniem jest to tylko gra aktorska ponieważ wiesz że dema są nagrywane i w każdej chwili może ktoś cię obserwować.
Nie musi się nikt ze mną zgadzać, może jest to moja wybujna podejrzliwość oraz może się mylę że używasz wallhack chodź wieże w swoje dedukcje.

• Fuu 1
  • Użytkownik

xpasso weź sobie nie żartuj kto normalny by się miał odwoływać jak by miał wh , weź mnie odbanuj no nie po to wbijałem 9 topke żeby dostać banicje za niby wh :(( pozdrawiam .

• Użytkownik

@ warzii Powyżej zamieściłem linki do demek. 

'xpasso weź sobie nie żartuj kto normalny by się miał odwoływać jak by miał wh , weź mnie odbanuj no nie po to wbijałem 9 topke żeby dostać banicje za niby wh' Prosiłbym abyś nie odnosił się do mnie w sposób koleżeński. 

Zależy ci na Top serwera a więc może dlatego używałeś wallhack 

• Użytkownik

Panie xpasso , Prosze o unbana dajesz mi demka do sprawdzenia i dajesz mi perma , możesz to jakos sprawdzic np . AnyDeskiem ?

• Użytkownik
37 minut temu, warzii napisał:

Panie xpasso , Prosze o unbana dajesz mi demka do sprawdzenia i dajesz mi perma , możesz to jakos sprawdzic np . AnyDeskiem ?

Dema sprawdziłem ja opisując sytuacje nikt tobie nie karze sprawdzać demek, ponieważ od tego mamy UBT. 

Jeżeli chcesz sprawdzić demo masz linki powyżej, pobierasz je zmieniasz nazwę np. na Mirage lub De_dust2 i wrzucasz do folderu csgo, wchodzisz do gry odpalasz konsole i wpisujesz : playdemo Mirage lub De_dust2

• Użytkownik

10:15 - wcelowałem się normalnie jak rozbiła venta to nie patrzysz w dzungle tylko w ta dziure jak sie wychodzi

11:25 możliwe że poprawiałem myszke bo mi spadla z podkladki albo chciałem spojrzec na lemana

12:25 - nie wiem co tu zrobilem niby podejrzanego , normalna akcja

13:19 - powiedziałem do mojego teammate że chuj rashuje i skoczyłem tak o , jagbym miał wh to bym się elegancko wcelowal

13:50 - polecam załozyc sluchawki , moj kolega z teamu powiedział pałac :)) i sie wcelowalem

14:17 - tu tez uzywam słuchawek : )))

16:50 - dostałem info oraz zauwazyłem ze dziq zabił z dzungli wiec scope polecial w strone okna

19:40 - gdybym używał wh odszedł bym na shifcie a ja jak małpa skacze w tych pałacach chcąc udawać że niby cofam na b , i

normalnie słyszalem ze ucieka jeden gosciu wiec szybko poszlem zaplantowac :)))

20:56 - nie wiem co tutaj widzisz podejrzanego xDDDD

na tamte nie chce mi sie odpowiadac bo to smiechu warte .

• Użytkownik

Kończę dyskusje w twojej sprawie, ostateczną decyzje podejmie UBTeam

• Fuu 1
  • Użytkownik

Ostatnie pytanie , kiedy podejmią tą dezycję , i raczej gracz z wh nie miał by 300 godzin i supreme :))

Edytowane przez warzii
  • Użytkownik∙

Witam

Demo 1 Mapa Miarge http://o15a.gotv.pro/srv68456/auto0-20210323-164200-1631626002-de_mirage-StrefaSkilla.pl___5vs5___128TR___FREE_VIP___SKINS_KNIFES_GLOVES_AGENTS.dem.zip 
5:03-07 Chcąc rzucić granat po chwili widząc blisko rampy przeciwnika zmieniasz na broń i wcelowywujesz się wyczekujesz w dziwny sposób // normalne 
10:15 rozumiem że usłyszałeś rozbicie węta 10:18 ale kto normalny wcelowywuje się perfekcyjnie w przeciwnika przez murek // normalne wcelowanie słyszał
11:25-29 Nie wiem co to miało znaczyć ale dla mnie to wyglądało jakbyś chciał wskoczyć na tetris ale się pochamowałeś mówiąc sobie to będzie zbyt Obviously nie będę ryzykować  // -/+ b
12:25 patrzysz się prostopadle do przeciwnika bięgnącego na mid, tuż przy conector stoi drugi przeciwnik o którym nie masz prawa wiedzieć peekujesz na tego obok conector gdy jeden biegnie bez broni na nożu to było Obviously so much // +/- b 
13:19 nie sprawdzasz lewej strony w pałacu, lecz biegniesz przed siebie przez chwilę namierzając przez ścianę wiedząc gdzie wyjdzie przeciwnik // jak masz słuchawki to słychać że chłop odbiega i uciekał 
13:50 namierzyłeś przeciwnika przez ścianę momentalnie się wcelowałeś  // normalne
14:17 centralnie gonisz celownikiem przeciwnika przez ścianę // słyszał
16:50 mózgu nie oszukasz wcelowałeś się perfekcyjnie w przeciwnika nie spodziewając się że tam jest ściana a przedewszystkim smoke  // +/- b

Tu są prawie wszystkie akcje czyste
Masz UB// przyjmuję odwołanie

• Fuu 1

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

odwolanie_przyjete.png

• Tak sobie 1

#pragma semicolon 1

{
}

{
    return Plugin_Handled;
}
{
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]