Użytkownik Vruzzi Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 1. Nick: EnQuu 2. Wiek: 16 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/EnQuu/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 10/10 6. Doświadczenie: Od siebie mogę powiedzieć, że doświadczenie posiadam bardzo duże ponieważ wiele razy pełniłem tą funkcję oraz posiadałem własne serwery do csa. Edytowanie pluginów, wgrywanie, wygrywanie modeli, posiadałem własne serwery jak i byłem technikiem itd. nie chcę tutaj mówić co potrafię itd. dlatego, że jest tego bardzo ale to bardzo dużo i myślę że się przydam i dam radę na owym stanowisku, gdyż nie za bardzo jest porządek na serwerze nawet jeśli jest kilku adminów, lecz ja chciałbym pomóc w dalszym rozwoju serwera, pilnować porządku oraz przypilnować też resztę administracji żeby reagowała na zgłoszenia innych graczy, jestem bardzo doświadczoną osobą z talentem lecz święty nie byłem i nie jestem. Także myślę, że zostanę przyjęty na stanowisko i damy sobie radę bo serwer jest bardzo dobry oraz fajny i porządek musi być tak czy siak. A niektórych osób z administracji trzeba jeszcze podszkolić. 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Oczywiście 8. Składka (Tak/Nie): Nie (*mam bardzo dużo wydatków i długów, lecz jeśli będę miał fundusze to oczywiście dołożę się*) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bartek Opublikowano 23 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 21 minut temu, Vruzzi napisał: Nie (*mam bardzo dużo wydatków i długów, lecz jeśli będę miał fundusze to oczywiście dołożę się*) 16 lat i bardzo dużo wydatków oraz długów? Dziwne. Ale jestem na tak, ogarnięty jesteś i aktywny Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Jestem na tak +wiek +doświadczenie +GT - rzadko w ct jak nie wcale + mutacja + dobra opinia na serwerze, lubiany - aktywność na forum Ale do nadrobienia + rozpoznawalność u administracji + miły i kulturalny Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 zgłoś się do mnie z pytań do regulaminu na steam albo pv forum Jeżeli zdasz odbierz rangę i flagi i w tym okres próbny 2 tygodnie 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi