Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Witam, Przychodzę do was z zapytaniem o używanie !zglos. Post ma na celu również zapytanie czy spoglądacie na forum (tabela zgłoszeń) Proszę o wypowiedź adminów pod tym postem czy używacie tej komendy. Pozdrawiam @ Admin CS:GO @ Admin CS:GO 1vs1 @ Admin CS:GO AWP#1 @ Admin CS:GO AWP#2 @ Admin CS:GO Only Mirage #1 @ Admin CS:GO Only Mirage #2 @ Admin CS:GO Surf+RPG 3 2 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik f0xy01 Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Witam, ja spoglądam jak jestem na serwerze co parę minut na forum w tabele zgłoszenia, po zgłoszeniu sprawdzam gracza i jeżeli zgłoszenie było prawdziwe gracz dostaje karę jak fałszywe omijam je szerokim łukiem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fungus-iwnl- Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Cześć, Spoglądałem na tablice zgłoszeń kilka razy, ale w większości przypadków były tam bezpodstawne zgłoszenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ElChapoGuzman Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Hejo, Rzadko spoglądam, ponieważ mam dużo znajomych z serwera i jak coś sie dzieje, a mnie nie ma to od razu jestem poinformowany i wchodzę sprawdzić. Ale od dzisiaj mogę sprawdzać co wejście na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MoonLight Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Siema, Tak w dużym skrócie to nie korzystam z tego bo nie widzę takowej potrzeby. Jak na danym serwerze jest znaczna ilość adminów to tak naprawdę wystarczają zgłoszenia na u@ bądź na PW (steam). Te zgłaszanie cheaterów poprzez tą komendę !zgłoś jest tam powiedzmy przydatnę w jakimś stopniu, ale no ta cała reszta powodów(nadużywanie micra,obrażanie,itd) jak dla mnie jest totalnie bez sensu. Większość adminów też zapewne jak już reaguję na coś to PW bądź na u@ na serwerze, wątpię aby admini wchodzili na forum i w miarę na bieżąco zerkali na tą tabelkę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kokosik Opublikowano 24 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Jeśli nie jestem na serwerze oraz nie ma żadnego admina na nim (na GT często sprawdzam czy ktoś jest z administracji) to spoglądam i patrzę czy nie było przed chwilą żadnych zgłoszeń, jeśli jestem na serwerze no to nie widzę sensu siedzenia na forum i sprawdzania na bieżąco (chyba że widzę jak ktoś pisze !zgłoś na chacie to sprawdzam) Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ FLOID Opublikowano 25 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Witam Czsami zobacze na tabele zgłoszeń chociaż wiem że większość z tych zgłoszeń jest bezpodstawna częściej dostaje wiado na U@ 1 https://youtu.be/s35kfWoHDhM Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dexter92 Opublikowano 26 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Nie korzystam, dużo zgłoszeń przez graczy jest wielokrotnie bezpodstawne, bo zabił ich ktoś przez smoka, czy po prostu miał farta. Po za tym, na serwerze mirage #2 prawie za każdym razem gdy wchodzę jest ktoś z adminów, więc na spokojnie ogarniamy temat bez tego =) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik scrolling Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 spoglądam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `Lemon. Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 siema raz na mapę look'ne na tabele, ale głównie są to bezpodstawne zgłoszenia, częściej dostaje powiadomienie u@/pv steam. 1 https://imgur.com/a/b9e2wiH https://imgur.com/a/CivUzgs https://imgur.com/a/QUcA4ca Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ S1dneY Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 No ja z reguły mam forum na drugim monitorze wraz z yooutube więc tak zerkać będę 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ FLOID Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 zazwyczaj mam odpalone forum i zagladam na zgloszenia 1 https://youtu.be/s35kfWoHDhM Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qadister Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 zazwyczaj patrzę na u@ Odnośnik do komentarza
Użytkownik NoCheaterinio Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 W dniu 24.03.2021 o 18:42, fuungguss napisał: Cześć, Spoglądałem na tablice zgłoszeń kilka razy, ale w większości przypadków były tam bezpodstawne zgłoszenia. Tak samo jak kolega wyżej. W205 C400 „Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik StylmAn Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Osobiście nie korzystam ponieważ mam wielu znajomych na serwerze i właśnie od nich dostaję informacje. Ale mogę zacząć na nią spoglądać Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi