Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Zgłoszenia !zglos

Krejzol

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Witam,

Przychodzę do was z zapytaniem o używanie !zglos.
Post ma na celu również zapytanie czy spoglądacie na forum (tabela zgłoszeń)
Proszę o wypowiedź adminów pod tym postem czy używacie tej komendy.

Pozdrawiam
@ Admin CS:GO @ Admin CS:GO 1vs1 @ Admin CS:GO AWP#1 @ Admin CS:GO AWP#2 @ Admin CS:GO Only Mirage #1 @ Admin CS:GO Only Mirage #2 @ Admin CS:GO Surf+RPG

• Lubię to! 3
  • Super 2
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik

Witam, ja spoglądam jak jestem na serwerze co parę minut na forum w tabele zgłoszenia, po zgłoszeniu sprawdzam gracza i jeżeli zgłoszenie było prawdziwe gracz dostaje karę jak fałszywe omijam je szerokim łukiem. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Cześć,

Spoglądałem na tablice zgłoszeń kilka razy, ale w większości przypadków były tam bezpodstawne zgłoszenia.

• Lubię to! 1

sg.png.161015a650a53e77339092715d07ae52.png

• Użytkownik

Hejo, 

Rzadko spoglądam, ponieważ mam dużo znajomych z serwera i jak coś sie dzieje, a mnie nie ma to od razu jestem poinformowany i wchodzę sprawdzić.  Ale od dzisiaj mogę sprawdzać co wejście na forum. :D

• Lubię to! 1

tumblr_njzswa9ooW1sg8mpco1_500.gif.82155093e703552a26f42dd8d740167f.gif.5af8fa377e04db6c8f4060bb2e2a058b.gif

• Użytkownik

Siema,

Tak w dużym skrócie to nie korzystam z tego bo nie widzę takowej potrzeby.

Jak na danym serwerze jest znaczna ilość adminów to tak naprawdę wystarczają zgłoszenia na u@ bądź na PW (steam).

Te zgłaszanie cheaterów poprzez tą komendę !zgłoś jest tam powiedzmy przydatnę w jakimś stopniu, ale no ta cała reszta powodów(nadużywanie micra,obrażanie,itd) jak dla mnie jest totalnie bez sensu.

Większość adminów też zapewne jak już reaguję na coś to PW bądź na u@ na serwerze, wątpię aby admini wchodzili na forum i w miarę na bieżąco zerkali na tą tabelkę.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jeśli nie jestem na serwerze oraz nie ma żadnego admina na nim (na GT często sprawdzam czy ktoś jest z administracji) to spoglądam i patrzę czy nie było przed chwilą żadnych zgłoszeń, jeśli jestem na serwerze no to nie widzę sensu siedzenia na forum i sprawdzania na bieżąco (chyba że widzę jak ktoś pisze !zgłoś na chacie to sprawdzam)

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Witam 

Czsami zobacze  na tabele zgłoszeń    chociaż wiem że większość z tych zgłoszeń jest bezpodstawna   częściej dostaje wiado na U@ 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Nie korzystam, dużo zgłoszeń przez graczy jest wielokrotnie bezpodstawne, bo zabił ich ktoś przez smoka, czy po prostu miał farta. 

Po za tym, na serwerze mirage #2 prawie za każdym razem gdy wchodzę jest ktoś z adminów, więc na spokojnie ogarniamy temat bez tego =) 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

siema

raz na mapę look'ne na tabele, ale głównie są to bezpodstawne zgłoszenia, częściej dostaje powiadomienie u@/pv steam.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

No ja z reguły mam forum na drugim monitorze wraz z yooutube więc tak zerkać będę ;p

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
W dniu 24.03.2021 o 18:42, fuungguss napisał:

Cześć,

Spoglądałem na tablice zgłoszeń kilka razy, ale w większości przypadków były tam bezpodstawne zgłoszenia.

Tak samo jak kolega wyżej.

W205 C400

„Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*]

• Użytkownik

Osobiście nie korzystam ponieważ mam wielu znajomych na serwerze i właśnie od nich dostaję informacje. Ale mogę zacząć na nią spoglądać 

• Andrzej. odpiął/ęła ten temat
  • 9 miesięcy temu...
  • Zasłużony

archiwum.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]