Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie się od bana Lisu

Lisu515

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Lisu

Nick admina banującego: prawdopodobnie Koks

Dostałeś bana, gaga czy muta?:  bana

Czas oraz data bana: prawdopodobnie permanentny

Serwer na którym dostałeś bana: Mirage-Cache              EDIT: Bana mam na całej serwerowni.

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Grałem sobie po Ct z awp, szło mi naprawdę nieźle. Parę razy zabiłem przeciwnika który wchodził na plecy z idealnym timingiem, w skrócie miałem życiówkę. Zrobiłem Clutcha, po którym przypuszam Admin się mną zainteresował. Po 2 rundach zauważyłem, że koska nie ma na serwerze mimo tego, że był na w konsoli na "status". Napisałem wtedy na u@ coś w stylu "auu koks na sprawdzaniu". Do zmiany połówek zostało jeszcze kilka rund, a mi dalej wpadało dosyć sporo fragów. Po zmianie połówek zaczęło mi iść gorzej. Po kilku następnych rundach dostałem bana. 

Link do Sourcebansa z twoim banem: ---

Link do twojego profilu steam:  https://steamcommunity.com/id/Lisaj22

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:                        (nie wiem o który wycinek dokładnie chodzi)
Connecting to public(51.83.166.54:27015) ...
2693.853:  Sending connect to public address 51.83.166.54:27015 via UDP
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
[NET] Sending client connect packet to 51.83.166.54:27015, total size 535 bytes ( 36 header, 235 info, 14 cookie, 250 auth )
Connected to 51.83.166.54:27015
Disconnect: You have been banned by this server, check http://strefaskilla.pl for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check http://strefaskilla.pl for more info.

Edytowane przez Lisu515
  • Użytkownik∙
  • WTF 1
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik

z mojego punktu widzenia wyglądało to tak że:

1. raz strzelił przez smoka 

2. czekał idealnie tyle aż typ wyjdzie z pałacu 

3. dał prefire na mid na ławke napisałem na czacie wtedy "?" i kilka innych osób też to napisało 

4. 2 graczy chowało się na ticket na ct skanował 1 i później skanował cały czas jakby wiedział że jest 2 

5. była też sytuacja że 1 typ był na aucie na b i lisu zachowywał się tak jakby wiedział że tam jest 

ja myślę że lisu był odpalony miał kila podejrzanych akcji ale mogłem się również pomylić dając mu bana pomyłki czasami się zdarzają 

• Super 1
  • Użytkownik

Odnosząc się do Koksa.

1. strzału przez smoka nie pamiętam, więc tutaj nic nie napiszę.

2. Przypuszczam, że ta akcja była po Ct, gdzie głównie grałem awp na schodach.. Więc to jest raczej normalne, że się czeka na typa, aż nie wyjdzie :p 

3. To był chyba ten Clutch o którym pisałem. Ten przeciwnik był akurat ostatni mieliśmy 1v1. Byłem w oknie, paka na tt albo pod tvroomem. Poszedłem midem, więc raczej sprawdza się takie pozycje jak krzesło. Tego przeciwnika zabiłem na krzesełku, a nie na ławce.

4. Musiał byś przytoczyć bardziej tą akcje, ale jeśli dobrze pamiętam była ona po tt. Widziałem przeciwnika wychodząc z pałacu który był na ct i schował się za tiketem. Więc skanowałem tiket. O 2 ct-ku nie miałem pojęcia i jeśli chodzi nam o tą samą akcję, to powiedziałbym, że tam był 1 ct-ek a nie 2 xdd

5. Tutaj też musiał byś bardziej przytoczyć, która to była akcja, ponieważ na b po tt chodziłem kilka razy.

Tak ogólnie jeszcze od siebie, dzięki za szybki odzew :p 

• Użytkownik

1.na apsach b i ktoś powiedział że on chyba wh ma ale to mogło być przypadkiem 

2. akurat byłeś na jungli i było na 2na2 albo 2na1 i idealnie czekałeś cały czas aż ten typ wyjdzie z tych pałaców a nie patrzyłeś np conecta czy nie idzie ,pleców albo czy z tetrisa nie przeskoczył na schody 

3.tak chodziło mi o krzesło a napisałem na ławce mój błąd ale i tak nie wyglądało jak sprawdzenie tylko jak typowy prefire 

4. dobra mogłeś widzieć 1 ale czemu po zabiciu go przez ciebie albo kogoś innego dalej skanowałeś ? i nie podałeś żadnego infa bo słyszę to czy info powiedziałeś czy nie 

5.Tutaj akurat z tego co pamiętam to chyba skanowałeś auto z apsów  i ktoś powiedział znowu że on chyba ma wh (czyli ty) albo było tak że wyskoczyłeś z apsów oknem poszedłeś shorta ale cały czas patrzyłeś czy ktoś z tego auta wybiega w stronę kuchni  abyś mógł go zabić 

• Użytkownik

1. Teraz już wiem o jaką sytuację Ci chodziło. W apsach b rzuca sie one-waya, wskakuje na lampe i widzisz calego cara elegancko.

2. Rzeczywiście pamiętam tą sytuacje. byliśmy chyba we 3 na 2. najpierw byłem na dole conectora i patrzyłem mida i under. Naszych 2 było na A, więc stwierdziłem, że idę B. Gdy byłem blisko kuchni naszego zabito na A chyba w pałacu, więc cofnąłem na jungle i patrzyłem ten pałac.

3. No cóż, nic już na to nie poradzę :d

4. Tutaj nie mogę dać Ci jednoznacznej odpowiedzi.. Może po prostu nie ogarnąłem, że gościa zabito.

5. Tą akcje chyba kojarzę. Z tego co pamiętam zabiłem tam jednego typa na ławce i został ostatni ct-ek. Terro go szukało. Nasi szli przez kuchnie od A, więc ja stwierdziłem, że idę na  A przez shorta i jednocześnie ze 2 razy sprawdzałem bs czy nie mam czasem ct-ka na plecach. 

• Użytkownik

Dobra po naszej dyskusji  stwierdzam że dałem bana nie słusznie i chyba faktycznie tak jak pisałeś miałeś życiówkę jeśli chcesz w formie przeprosin mogę cię odbanować własnoręcznie i proszę @ Krejzol o zamknięcie tematu 

• Super 1
  • Użytkownik∙

rozwiazany.png

#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]