VIP CLYDE Opublikowano 26 Marca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Siemaneczko, smacznej kawusi Ten banik od Mrooza musiał być cytując Ciebie "jak ta k*rwa by wbiła i coś pier**liła to banujcie TO" (cytat z demka poniżej) Mimo że kazałeś mu dać tylko gaga, to on po swojemu dał mi bana na 2h https://ibb.co/PGqk6Ny Tak właśnie Kustosz prowadzi serwer, że koleżki robią co chcą i czują się bezkarni po 1 nakłaniasz Mrooza i Wikę by mnie zbanowali gdy tylko wejdę na serwer (demko) po 2 gdzie są rozpisane godziny Mrooza? czyżby za mało przegrał godzin i nie chciałeś koledze dawać minusa, bo boostuje Cię elegancko na mmach? XD https://ibb.co/2MZhzBG po 3 Kustosz WYZYWA mnie na serwerze, więc jest to już sprawa serwera (w demku poniżej od 9:20 minuty około) po 4 nakłania Wikę do składania fałszywych zeznań wobec mnie, żeby wszystko potwierdzała co On powie. i jeszcze najlepiej by wytworzyła jakieś ss (demko) po 5 dałeś Wice admina mimo że w wymaganiach jest napisane "Wiek: minimum 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość." wiek 14, a dojrzałości jej niestety brakuje i to nawet jej na demku co chwilę wypominasz "zachowuj się jak dorosły człowiek a nie" + sam jej dawałeś nie raz muta na serwerze po 6 chciałeś by Dark zmienił avatar i nick na Krejzola i czitował na mmie, by to nagrać i zgłosić administracji XD (15:50 demka? coś) po 7 zacząłeś też jechać po administracji, ale Anoxa zostawiłeś w spokoju, bo stwierdziłeś że ma ładną dziewczynę i jest taki przystojny że mógłbyś mu się wypiąć XD po 8 nakręcasz na mnie kolegów, że makowca jadłem z kimś i zgłosiłem Ciebie oraz Mrooza za haxy. a tak nie było bo ja tylko Krejzolowi zwróciłem uwagę, że odbanował Darka, a miał on haxy na serwerze OM1 nic więcej nie mówiłem na wasz temat. ale skoro zaczęliście mnie obrażać na czatboxie, to napisałem żeby Mrooz poszedł się kręcić, no i już to poszło do przodu także sam sobie pogratuluj https://ibb.co/MRQYtTq po 9 dajesz unmuta kolegą, w tej sprawie chodzi o Kenzego, bo Ci się żalił na pw, że admin mu dał muta.. po 10 na serwerze gra gracz F4ake, na którego mówicie "Jezusek", który jak sam powiedziałeś "ma aktywnego bana na innym koncie i żaden admin go nie banuje" czyli że Ty nie możesz tego zrobić tak? bo Ty nie masz takiej flagi? XD - kolejny twój kolega który siedzi na serwie mimo bana na innym koncie Kustosz jest nierzetelny, na serwerze panuje kolesiostwo, jak jego koledzy kogoś wyzywają, to ten tylko zwraca uwagę, nigdy nie dostał nikt od niego bana.. oprócz Wiki, bo to przecież beka zawsze jest jak dostaje muta hehe Proszę administracje o wyciągnięcie konsekwencji.. Przynajmniej za wyzywanie mnie https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210325-192105-352023698-de_mirage-_PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP_SVIP___LiveServer.pl-1955.zip @ Administrator @ Właściciel @ Junior Admin 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 26 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 @ KustoszMocny #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 26 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Nie ma nic do powiedzenia i tłumaczenia . Nie będę nawet się wypowiadał pod tym postem bo jest to żałosne . Kolejny fakt na tle demek wypowiadałem się krejzolowi wiec tobie się tłumaczyć nie będę . Najwyższa pora i na mnie w takim razie . Rezygnacje kieruje tutaj i tyle proszę o zbranie mi rang i tyle . Mam nadzieje że ty @ CLYDE zastąpisz mnie w tym dziale i będziesz wspierał forum . I tak btw na sam koniec to łatwo było cię na tym demku zrobić w bambuko bo dobrze wiedzieliśmy jak to zaraz lykniesz (i dodam że o Ss sie nie bój ze snapa ). Pozdrawiam wszystkich i życzę dalszego rozwoju . 2 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Marca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi