Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga Kustosz Mocny

CLYDE

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

Siemaneczko, smacznej kawusi :D

Ten banik od Mrooza musiał być :) cytując Ciebie "jak ta k*rwa by wbiła i coś pier**liła to banujcie TO" (cytat z demka poniżej)

Mimo że kazałeś mu dać tylko gaga, to on po swojemu dał mi bana na 2h :)  

https://ibb.co/PGqk6Ny 

Tak właśnie Kustosz prowadzi serwer, że koleżki robią co chcą i czują się bezkarni :)

po 1 nakłaniasz Mrooza i Wikę by mnie zbanowali gdy tylko wejdę na serwer (demko)

po 2 gdzie są rozpisane godziny Mrooza? czyżby za mało przegrał godzin i nie chciałeś koledze dawać minusa, bo boostuje Cię elegancko na mmach? XD

https://ibb.co/2MZhzBG

po 3 Kustosz WYZYWA mnie na serwerze, więc jest to już sprawa serwera (w demku poniżej od 9:20 minuty około)

po 4 nakłania Wikę do składania fałszywych zeznań wobec mnie, żeby wszystko potwierdzała co On powie. i jeszcze najlepiej by wytworzyła jakieś ss (demko)

po 5 dałeś Wice admina mimo że w wymaganiach jest napisane "Wiek: minimum 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość." wiek 14, a dojrzałości jej niestety brakuje i to nawet jej na demku co chwilę wypominasz "zachowuj się jak dorosły człowiek a nie" + sam jej dawałeś nie raz muta na serwerze 

po 6 chciałeś by Dark zmienił avatar i nick na Krejzola i czitował na mmie, by to nagrać i zgłosić administracji XD (15:50 demka? coś)

po 7 zacząłeś też jechać po administracji, ale Anoxa zostawiłeś w spokoju, bo stwierdziłeś że ma ładną dziewczynę i jest taki przystojny że mógłbyś mu się wypiąć XD 

po 8 nakręcasz na mnie kolegów, że makowca jadłem z kimś i zgłosiłem Ciebie oraz Mrooza za haxy. a tak nie było :) bo ja tylko Krejzolowi zwróciłem uwagę, że odbanował Darka, a  miał on haxy na serwerze OM1 :) nic więcej nie mówiłem na wasz temat. ale skoro zaczęliście mnie obrażać na czatboxie, to napisałem żeby Mrooz poszedł się kręcić, no i już to poszło do przodu :) także sam sobie pogratuluj :)

https://ibb.co/MRQYtTq

po 9 dajesz unmuta kolegą, w tej sprawie chodzi o Kenzego, bo Ci się żalił na pw, że admin mu dał muta.. 

po 10 na serwerze gra gracz F4ake, na którego mówicie "Jezusek", który jak sam powiedziałeś "ma aktywnego bana na innym koncie i żaden admin go nie banuje" czyli że Ty nie możesz tego zrobić tak? bo Ty nie masz takiej flagi? XD - kolejny twój kolega który siedzi na serwie mimo bana na innym koncie :) 

Kustosz jest nierzetelny, na serwerze panuje kolesiostwo, jak jego koledzy kogoś wyzywają, to ten tylko zwraca uwagę, nigdy nie dostał nikt od niego bana.. oprócz Wiki, bo to przecież beka zawsze jest jak dostaje muta hehe

Proszę administracje o wyciągnięcie konsekwencji.. Przynajmniej za wyzywanie mnie :)

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210325-192105-352023698-de_mirage-_PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP_SVIP___LiveServer.pl-1955.zip

@ Administrator   @ Właściciel @ Junior Admin

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Tak sobie 1

zussex3.gif.07c105d65d918cc39972dc268c0bb131.gif

• Użytkownik∙
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik

Nie ma nic do powiedzenia i tłumaczenia . 

Nie będę nawet się wypowiadał pod tym postem bo jest to żałosne . 

Kolejny fakt na tle demek wypowiadałem się krejzolowi wiec tobie się tłumaczyć nie będę  .

Najwyższa pora i na mnie w takim razie . 

Rezygnacje  kieruje tutaj i tyle proszę o zbranie mi rang i tyle . 

Mam nadzieje że ty @ CLYDE  zastąpisz mnie w tym dziale i będziesz wspierał forum :D . 

I tak btw na sam koniec to łatwo było cię na tym demku zrobić w bambuko bo dobrze wiedzieliśmy jak to zaraz lykniesz (i dodam że o Ss sie nie bój ze snapa ).

Pozdrawiam wszystkich i życzę dalszego rozwoju :D . 

• Super 2
  • Ha ha 2

spacer.png

• Właściciel
Właściciel

skarga_przyjeta.png

• Lubię to! 2
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]