Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga

FreaKy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: FreaKy

Nick oskarżonego: ♕??????♕

IP/SID oskarżonego:

Data i czas zdarzenia: 03-26-21 14:06

Powód skargi: Wielokrotne bany za "obraze"

Opis sytuacji: Sprawa wygląda następująco, otóż gram na serwerze, rozmawiamy itp, wiadomo człowiek lubi się pośmiać i w ogóle, czasem nie patrzy na to co mówi, ale bez przesady żeby banować za każdym razem

jak mówię "frajernia" nie wiem no, moim zdaniem  to nie jest żadna obraza gracza lub administratora, po prostu zwykłe słowo. Niejednokrotnie zdarzało się, że dostałem za takie coś bana.

Administrator nie ma dystansu do gry, wszystko bierze na poważnie, odezwać się słowem nie można bo za chwilę jesteś zbanowany. Tyczy się tylko tego jednego, a mianowicie ♕??????♕.

Nie wiem czy jakoś to rozpatrzycie, czy pouczycie go, ludzie przychodzą na serwer żeby pograć a nie żeby dostawać bany za słowo które nikogo nie obraziło. Rozumiem dostać pouczenie lub kicka, ale żeby od razu banować na kilka h?. Do przesady. Pozdrawiam ;)

Dowody (SSy/Demko/): Nie ma

• Użytkownik

1. Bany dałem ci tylko 2 za obrazę, nwm skąd masz info, że tylko ja ci je daje XDD 

2. Nie raz cię ostrzegałem jak i inni admini, żebyś nie wyzywał a ty co runde obrażałeś 

3. Admin jest od pilnowania porządku i jak obrażasz to dostajesz bana i tyle w temacie 

4. Jak przychodzisz na serwer pograć to graj a nie wyzywasz innych od gorszych, to że ktoś nie umie grać to nie znaczy, że musisz go wyzywać :)

5. W tarifikatorze mam jasno napisane: 2.1 Obrażanie graczy – ban do 3 dni. Natomiast ty dostałeś na 120 minut i dalej płaczesz gdzie mogłeś dostać na 24h 

6. Pytasz się innych adminów kto ci dał bana a oni mówią, że ja i tak jest bo nikt inny by ci bana nie dał bo tak właśnie pilnują porządku inni admini 

Jak poprawisz swoje zachowanie to nie będziesz dostawał banów, a to że napisałeś skargę której też nie umiałeś napisać nie zmienia faktu, iż jak dalej będziesz wyzywał dalej będziesz dostawał bany. 

Pozdrawiam:sh1zo1:

• Użytkownik

Słucham? Że mnie upominałeś? Śmieszny jesteś, pokaż mi ss lub jakieś demko gdzie obraziłem kogoś  xd "beka" poza tym "frajernia" to twoim zdaniem obraza gracza?

• Użytkownik

Obrażałeś graczy i dobrze o tym wiesz mordo, a pozatym gdzie masz napisane, że dostałeś bana za słowo ,, tyralnia,, ? 

Jak masz się jeszcze żalić i płakać ? że bana dostałeś na 2 godzinki to pisz do mnie na pv ;)

• Użytkownik

Bo łapie od ciebie bany za byle co nie powiem :) jesteś sztywny mordo poza tym nie tyralnia a frajernia, czytanie sie kłania

• Użytkownik

Za byle co bym bana nie dawał, a jak juz tyle, oczywiście ,, tylko,, ode mnie dostałeś banów to ciężko spiąć dupe i nie wyzywać, albo mikro nie używać ? To że jestem sztywny nie znaczy że coś robię źle i bez podstawnie ci daje bany, też jak by każdy miał wywalone na to czy przezwałeś czy nie to byś ciągle przezywał, co robiłeś do tej pory i mam nadzieję, że nie będzie się to powtarzało. Może te bany cię kultury przynajmniej na serwerze do innych nauczą. 

• Użytkownik∙

@ FreaKy skoro ban za obraze jest słuszny to po co się kłócisz? To jest jak  małe zło i duże zło to nadal zło, skoro obrażasz to nie ma co rozmawiać.
Wklej demko to może coś zdziałasz
Pozdrawiam

• Użytkownik∙

Witam,
Widzę że idzie tutaj bezsensowna kłótnia i już ją wyjaśniamy.
Bany są tylko dwa i nie wiem po co skarga, jak sam wiem jaką masz kulturę
Przykładowy:
*DEAD* [ Gracz ] FreaKy : pecie

Dzieje się to na chat głosowy lub na normalnym chatcie

Bany są słuszne i nie widzę sensu skargi.
Skargę odrzucam
Pozdrawiam

#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Użytkownik∙

skarga_odrzucona.png

#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]