Użytkownik NwmJakiNick Opublikowano 26 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 (edytowane) Twój nick: NwmJakiNick Nick oskarżonego: ` E s Z u -. IP/SID oskarżonego: Nie posiadam Data i czas zdarzenia: około 14:30 Powód skargi: Eszu faworyzował, zrobił fk, nie odpowiadał mi na zadane pytania i wyzywał. Opis sytuacji: Jakiś chłop na serwie zaczął wyzywać no to chciałem go uspokoić bo eszu miał to w dupie, zaczął mnie wyzywać. Dostałem muta na 10 min ten chłop na 5 min. Potem pisałem do eszu, dlaczego mi dał na 10 mu na 5 jak próbowałem go uspokoić on zaczął gadać, że płacze lub mnie wyzywał. Potem rozpoczął zabawę w której mieliśmy napisać/powiedzieć liczbę od 1-3 ludzie na chacie pisali mu ze mam muta on mnie zabił powiedział oj nadal płacz. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): @ iser Edytowane 26 Marca 2021 przez NwmJakiNick Odnośnik do komentarza
Użytkownik iser Opublikowano 26 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 potwierdzam byłem na serwerze i nawet pisałem ze ma muta Odnośnik do komentarza
Użytkownik panvipeszu Opublikowano 26 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Chłop bez mutacji coś gadał na mikrofonie dostał na 5, ty do niego wyjechałeś z kurwami, zeby Ci jajca ssal etc, więc dostales na dyche. Proste " Eszu faworyzował, zrobił fk, nie odpowiadał mi na zadane pytania i wyzywał." poprosze dowody, że kogokolwiek wyzywałem, faworyzowałem, zrobiłem na kimś fk. https://www24.zippyshare.com/v/NPAfl90a/file.html Kto kogo wyzywał ten wyzywał. Polecam sie zapoznać z ss'ami. 15 minut temu, iser napisał: potwierdzam byłem na serwerze i nawet pisałem ze ma muta Jeszcze tego Twojego drugiego koleżki brakuje Xnaz, czy jakoś tak żeby Twoje ego podniósł, jaki to ja jestem zły i niedobry bo was temperuje, tyle ode mnie, elo. Edit: Czekam na dowody, kiedy to byłem taki zły i niedobry, jedyne co narazie robisz to zaslaniasz sie swoimi kolegami 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NwmJakiNick Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 ludzie z serwa moga potwierdzic ze tak robiles a poza tym dziku byl chyba 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NwmJakiNick Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 + gadales na mikrofonie i wyzywales wiec nie mam jak miec dowodow 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NwmJakiNick Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 a co moge robic innego jak nie ma demek ani niczego? xDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi