Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Imię: Kacper Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ Serwer juz jest prawie nie aktywny, nie ma opiekunow którzy by sprawowali kontrole nad aktywnością administracji, aby zajeli się podaniami, a ja myślę że zdołałbym to zrobić. Jestem bardzo aktywny na discordzie i pomagam ludzią, zajmuje się działem pomoc, staram się łagodzić konflikty przez coraz większe zainteresowanie Dc codziennie praktycznie na kanałach głosowych siedzą po minimum 5-8 nawet osób. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Discorda Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Jakby Discorda opiekunem nie, kiedyś byłem współwłaścicielem sporego Discorda Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Nie ma tu skali, ale jeśli chodzi o ogarnianie botów to 9/10, na luzie tworzyć umiem własne boty, chyba w skali z botami pokazałem trochę wiedzy @ TEZ owi Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Zależy czy trzeba na DC, bo jak tak to jestem w stanie, ale w kwietniu dopiero Coś o sobie: Jestem Kacper, mam 15 lat, interesuje się sportem, grami i Motoryzacją, jestem ambitnym chłopakiem który chce się sprawdzić w tej oto roli. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nie wiem czy jest sens być opiekunem Discorda jak iż @ TEZ sam sobie radzi i chyba nie potrzebny jest Opiekun. Na NIE Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 27 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Powiedziałem ci złóż podanie za TYDZIEŃ a ty składasz je po 3 dniach !, Jesteś upierdliwą osobą, nie słuchasz mnie, dlatego straciłeś u mnie cień szansy jaki miałeś na tą posadę, odrzucam i będę odrzucał do puki nie nabierzesz u mnie choć paru plusów dla których mógłbym ci dać tę szansę 4 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 27 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi