Użytkownik KibicPL Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Imię: Damian Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Myślę iż zasługuję na owe stanowisko, ponieważ mam doświadczenie aby wykazać się na podobnym stanowisku. Mineło tydzien i 5 dni od odrzucenia podania, lecz myślę iż dostanę szansę aby się wykazac i pomóc w rekrutacjach itp. Mam sporo pomysłów na rozwój discorda, jak iż aktywność z mojej storny. Nie lece na kolorki, ponieważ jestem osobą pomocną i mega mi zależy aby z mojej strony pomóc w rozwoju Discorda serwerowego. Nie boje się wyzwań i myśle iż jestem jedyną osobą na to stanowisko. Staram się wykonywać swoje obowiązki sumiennie i pracowicie. Jeżeli dostane ową szansę obiecuje iż nie zawiodę Właściciela Discorda jak iż Technika. Chcę po prostu rozwinąć ten komunikator aby był w lepszym stopniu aktywny. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Discord Serwerowy Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak byłem opiekunem nie jeden raz, jak iż właścicielem Discorda Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Tu nie ma niestety skali, ale pełniłem ową funcję i nie mam problemu z dodawaniem botów itp. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeżeli będzie trzeba to tak, lecz dopiero od 15 kwietnia Coś o sobie: Nazywam się Damian, oraz mam 20 lat. Pochodzę z województwa Małopolskiego z okolic Krakowa. Jestem osobą miłą, spokojną oraz pomocną. Moim zianteresowaniem jest oczywiście piłka nożna jak iż muzyka. Od ponad 8 lat gram w piłkę nożną, zagrałem już w 4 klubach sportowych, a od 5 lat interesuje się muzyką, pisze własne piosenki jak iż cytaty. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Mordo jestem na NIE, Ogólnie smiejesz się ze mnie, ja chociaż pomagam, wprowadzam inicjatywę, pomagam z botami i naprawiam je, a ty co? Piszesz raz dziennie Hej, nigdy cie nie było na kanale głosowym, raz dales komuś rangę, ja co tydzień sprawdzam wszystkie profile z działu pomoc i nadaje nowe rangi, tworze rangi których nie ma np Admin Ts3 wczoraj, a ty się ze mnie smiejesz ze chciałem na opiekuna ja cokolwiek próbuje pomoc. +wiek - aktywność -ty @ Anox Kibic Sam w sobie jest osobą niezbyt przyjazną mge ci wysłać ssy na których w obraźliwy sposób kpi z moich chęci pomocy oraz podania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 27 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 XD nie mam słów, na nie "Nie wiem czy jest sens być opiekunem Discorda jak iż @ TEZ sam sobie radzi i chyba nie potrzebny jest Opiekun. Na NIE" - po prostu czysta hipokryzja, sam twierdzisz że nie potrzeba opiekuna, tymczasem parę godzin później piszesz podanie właśnie na to stanowisko - ortografia i interpunkcja w tym podaniu to koszmar, aż oczy bolą + wiek +/- podanie - strasznie zlane to podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TEZ Opublikowano 30 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Chciałem cytować to samo co @ niktważny XD @ Anox można zamknąć a co do podania nadrób aktywność poćwicz składanie słów bo ci się to zlało i będzie git może nawet się przyda czasem ten opiekun Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 30 Marca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi