Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Opiekun serwera Discord - [KibicPL]

KibicPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię:  Damian
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Myślę iż zasługuję na owe stanowisko, ponieważ mam doświadczenie aby wykazać się na podobnym stanowisku. Mineło tydzien  i 5 dni od odrzucenia podania, lecz myślę iż dostanę szansę aby się wykazac i pomóc w rekrutacjach itp. Mam sporo pomysłów na rozwój discorda, jak iż aktywność z mojej storny. Nie lece na kolorki, ponieważ jestem osobą pomocną i mega mi zależy aby z mojej strony pomóc w rozwoju Discorda serwerowego. Nie boje się wyzwań i myśle iż jestem jedyną osobą na to stanowisko. Staram się wykonywać swoje obowiązki sumiennie i pracowicie. Jeżeli dostane ową szansę obiecuje iż nie zawiodę Właściciela Discorda jak iż Technika. Chcę po prostu rozwinąć ten komunikator aby był w lepszym stopniu aktywny. 
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Discord Serwerowy
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak byłem opiekunem nie jeden raz, jak iż właścicielem Discorda
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Tu nie ma niestety skali, ale pełniłem ową funcję i nie mam problemu z dodawaniem botów itp.
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeżeli będzie trzeba to tak, lecz dopiero od 15 kwietnia
Coś o sobie: Nazywam się Damian, oraz mam 20 lat. Pochodzę z województwa Małopolskiego z okolic Krakowa. Jestem osobą miłą, spokojną oraz pomocną. Moim zianteresowaniem jest oczywiście piłka nożna jak iż muzyka. Od ponad 8 lat gram w piłkę nożną, zagrałem już w 4 klubach sportowych, a od 5 lat interesuje się muzyką, pisze własne piosenki jak iż cytaty. 

• Ha ha 4
  • Użytkownik∙

Mordo jestem na NIE,

Ogólnie smiejesz się ze mnie, ja chociaż pomagam, wprowadzam inicjatywę, pomagam z botami i naprawiam je, a ty co? Piszesz raz dziennie Hej, nigdy cie nie było na kanale głosowym, raz dales komuś rangę, ja co tydzień sprawdzam wszystkie profile z działu pomoc i nadaje nowe rangi, tworze rangi których nie ma np Admin Ts3 wczoraj, a ty się ze mnie smiejesz ze chciałem na opiekuna ja cokolwiek próbuje pomoc.

+wiek

- aktywność

-ty @ Anox Kibic Sam w sobie jest osobą niezbyt przyjazną mge ci wysłać ssy na których w obraźliwy sposób kpi z moich chęci pomocy oraz podania

• Ha ha 1
  • Użytkownik

XD nie mam słów, na nie

"Nie wiem czy jest sens być opiekunem Discorda jak iż @ TEZ sam sobie radzi i chyba nie potrzebny jest Opiekun.

Na NIE"

- po prostu czysta hipokryzja, sam twierdzisz że nie potrzeba opiekuna, tymczasem parę godzin później piszesz podanie właśnie na to stanowisko

- ortografia i interpunkcja w tym podaniu to koszmar, aż oczy bolą 

+ wiek 

+/- podanie - strasznie zlane to podanie 

• Super 1

IMG_0649.thumb.jpeg.d9e9da1bffe6f1da0abca3f0e7804d50.jpeg.2bf18dd97b076daa31351eeae775e966.jpeg Screenshot_20260718-010008.Discord.jpg.dedae1c3f8a72a53cbc69a510e6de47b.jpg Zrzutekranu2024-06-25204630.png.1be09532a51823b42a419deb065f36f7.png IMG_0614.thumb.jpeg.31cc5173e882e8ee11277d25c39560b6.jpeg.fa17b8cca09b9929218376a1cb5473dd.jpeg

• Użytkownik

Chciałem cytować to samo co @ niktważny XD @ Anox można zamknąć a co do podania nadrób aktywność poćwicz składanie słów bo ci się to zlało i będzie git może nawet się przyda czasem ten opiekun :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]