Użytkownik∙ SkRpT_Chinol Opublikowano 28 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) Nick z CS: Dryblass Admin banujący: 150fps Serwer: dd2 #1 Data zdarzenia: w linku do bana Opis sytuacji: Admin wykonał swój obowiązek. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://dd2terry.xaa.pl/ban_list.php?bid=2373 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw Demko z folderu na forum.' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:421104185' [AMXBans] Twoje IP: '' [AMXBans] =============================================== pov https://www12.zippyshare.com/v/B7pL16np/file.html //edit Nie zwykłem odpowiadać na rozpiski lecz rozpisałeś nie spalone akcje, a akcje w których kogoś zabiłem więc tak średnio pomogłeś chłopakom z UBT. @ joolz. 1.6 byczku, ale on dał czasówki z mojego demka, tylke że on widzi czity gdzie ich nie ma //edit 2 @ joolz. 1.6 @ Jacobek 1.6 demko które podałem jest dobre, drugi raz sprawdziłem i zgadzają się czasówki które podał Pan admin niżej. Wyczyście swojego csstrike z demek chyba ze programu używacie to nazywajcie demka . Zaraz minie 48h. Edytowane 29 Marca 2021 przez SkRpT_Chinol 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 28 Marca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 @ 150fps. Zapraszam do rozpiski @ SkRpT_Chinol ale ja mam demo do 13 min a nie mam takich czasówek po 18 minucie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 150fps. Opublikowano 28 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 No dobra Skupiłem się na części demka od kiedy wbiłem na serwer dlatego rozpiska od akcji na które patrzyłem. 10:22 Tę akcje napisze bo to perła Wchodzisz galą sam sobie walisz 1/3 Flesha potem dostałeś full flesha i ty jeszcze celownik po bani ustawiasz to już dla mnie piec . Miałeś 100% flesha miałem biały monitor nie wiem czemu na demku tego nie ma. 18:15 18:55 19:24 21:25 21:54 Edit. Tu nie chodzi o wh tylko o skoki twojego celownika. Edit: @ joolz. 1.6 mnie działa normalnie i widzę że nie tylko u mnie . Czasy są z jego demka. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 30 Marca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 dobra ogarniete : 10:22 za to bym sie uparl na anty fb , rzuciles sobie sam pod ryj polowe fb ,a drugi prosto w Ciebie wpadl. Moze przy uzyciu TAB troche Ci go zmniejszylo ale to jedna akcja co mi smierdzi +B za afb 18:15 -b 18:55 nie bardzo rozumiem o co kaman zwykly frag -B 19:24 robie tak samo co runde ale w lepszym tempie , a on nie umie dobrego fb rzucic. -B 21:25 tu bym sie klocil , 1 frag nic , 2 frag mimo , ze machnales celownikiem to plasko wrocil na leb , 3 to samo , 4 twardo po glowie cisnal. Tu +/-b Ogolnie m4 bez tlumika cale demo czyli bron typu famas na rozrzut i fartowne glowy. Poki co UB ,ale przyjrze sie na serwerze ;) 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 30 Marca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi