Użytkownik adRianovsky Opublikowano 28 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Witam . Kupiłem dziś s vipa A dd2 #2 Wyszedłem z serwera, chce wejść na nowo I pisze mi błędne hasło! Wpisz w konsoli setinfo _Pw HASLO" I jakie hasło mam tutaj wpisać w tej konsoli? Pozdrowki Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 28 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Napisz do @ Trivor albo @ Dusia oni Ci pomga , bo zajmują się sklepem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diego77PL Opublikowano 28 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 wpisz setinfo_ wp haslo takie jak w grze Odnośnik do komentarza
Użytkownik adRianovsky Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Właśnie w grze nie wpisywalem hasła;/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik adRianovsky Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 7 minut temu, Diego77PL napisał: wpisz setinfo_ wp haslo takie jak w grze A nie da się jakoś przypomnieć to hasło, Albo go ominąć? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diego77PL Opublikowano 28 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 napisz do Trivora lub Dusi sorki nie pomoge inaczej Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Marca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Wpisz w konsoli setinfo _pw "haslo" Masz wpisac to haslo co wpisywales przy zakupie, a jak nie ogarniasz vo wpisałeś to pewnie wpisales KOD, kto4y dostales w sms, wiec napisz setinfo _pw "kodzwrotny" A jak to nie zadziala to napisz mi na PW Twoj nick z serwera i kod zwrotny 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Marca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi