Użytkownik Nielegalnypl Posted October 18, 2018 Użytkownik Share Posted October 18, 2018 (edited) Nick:Nielegalnypl Wiek:16 Czas spędzony na forum: nie za dużo ale myślę że się nadrobi przeważnie siedzę w godzinach nocnych Doświadczenie w ocenianiu: średnie Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie:Tak Dlaczego Ty?:Myślę,że spokojnie poradzę sobię w roli UBTeam'u tym bardziej,że w UBTeam'ie jest nie wiele osób,i chciałbym tym osobą pomóc i zawsze przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: myśle ze dziennie bo 5 godzin nawet 6 a w weekend nawet cały dzień Parę słów o sobie: Mam na imię Dawid. Mieszkam w woj Dolnośląskim. Interesuję Informatyką. Resztę wolnego czasu spędzem na graniu w cs 1.6 i cs go. Będziesz oglądać demka?: Tak Miejsce na 5 reklam Sieci:https://uwujka.pl/topic/13444-strefaskillapl/ | Oczekuje na zatwierdzenie przez moderatora https://ganjaskill.eu/topic/57506-strefaskillapl/ http://cs-ultra.pl/topic/129986-strefaskillapl/ http://cs-harnas.pl/index.php?/topic/9531-strefaskillapl/ https://katujemy.eu/topic/27067-strefaskillapl/ https://cs-mordownia.pl/topic/38882-strefaskillapl/ | Oczekuje na zatwierdzenie przez moderatora Wymagania: - Skończone 16 lat. ✔ - Brak ostrzeżeń na forum, oraz w dziale adminów. ✔ - Zapoznanie z regulaminem forum.✔ Edited October 19, 2018 by Kamilek 1 Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 marcinz Posted October 18, 2018 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted October 18, 2018 Jestem na tak Aktywny. Ogarnia amx w zaawansowanym stopniu. Spełnia wymagania. Powodzenia! Takich ludzi potrzebujemy! ?❤️ 1 Link to comment
Użytkownik realA1MST4R Posted October 18, 2018 Użytkownik Share Posted October 18, 2018 2 minuty temu, old napisał: Jestem na tak Aktywny. Ogarnia amx w zaawansowanym stopniu. Spełnia wymagania. Powodzenia! Takich ludzi potrzebujemy! ?❤️ Tak samo 2 Link to comment
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Posted October 18, 2018 Użytkownik Share Posted October 18, 2018 Jestem na Tak +Aktywny +Ogarnia Amxx bardzo dobrze +Spełnia wymagania +Powodzonka 2 Link to comment
Właściciel Trivor Posted October 18, 2018 Właściciel Właściciel Share Posted October 18, 2018 Na tak Aktywny Coś tam chyba umie Stara sie 2 1 Link to comment
Użytkownik Chrobras Posted October 18, 2018 Użytkownik Share Posted October 18, 2018 Na tak ogarniety aktywny w nocy dotrzymuje mi towarzystwa checi 2 Link to comment
Marves Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 Definitywnie nie, - Nie znam - Doświadczenie - Podanie - Aktywność - 8 dni na forum... 1 Link to comment
Użytkownik kot Posted October 18, 2018 Użytkownik Share Posted October 18, 2018 1 godzinę temu, Ar0n napisał: Definitywnie nie, - Nie znam - Doświadczenie - Podanie - Aktywność - 8 dni na forum... Tak samo 2 1 Link to comment
pr0 0wn3d.cfg Posted October 18, 2018 Share Posted October 18, 2018 (edited) 1 godzinę temu, Ar0n napisał: Definitywnie nie, - Nie znam - Doświadczenie - Podanie - Aktywność - 8 dni na forum... To samo co wyżej. Nie będę się powtarzał. Poza tym, w UB Team są osoby które naprawdę się na tym znają Edited October 18, 2018 by pr0 0wn3d.cfg 2 1 Link to comment
Zasłużony Dusia Posted October 18, 2018 Zasłużony Share Posted October 18, 2018 Na taq +aktywny +stara się +doswiadczenie +wiek 2 Link to comment
Użytkownik dejmano Posted October 18, 2018 Użytkownik Share Posted October 18, 2018 Słabe podanie, na forum od 8 dni, wiek też taki średni, nie. 1 Link to comment
Użytkownik karon Posted October 18, 2018 Użytkownik Share Posted October 18, 2018 Na nie. To, że masz włączone forum w tle przez te 5-6 godzin, nie znaczy, że się na nim wypowiadasz. Doświadczenie średnie. Czyli co, będziesz wstanie ocenić tylko perfidnie spalone akcje? W UBT potrzeba osób które się na tym znają, które będą wstanie odróżnić PSILENTA, od zwykłego ruchu myszką, lub laga hltv. Staż na forum również niski, co nie zachęca mnie do zmiany mojej decyzji. Posiedź dłużej na forum, popraw swoje umiejętności i napisz ponownie podanie. 1 Link to comment
Użytkownik Ravtis. Posted October 18, 2018 Użytkownik Share Posted October 18, 2018 49 minut temu, karon ;^^ napisał: Na nie. To, że masz włączone forum w tle przez te 5-6 godzin, nie znaczy, że się na nim wypowiadasz. Doświadczenie średnie. Czyli co, będziesz wstanie ocenić tylko perfidnie spalone akcje? W UBT potrzeba osób które się na tym znają, które będą wstanie odróżnić PSILENTA, od zwykłego ruchu myszką, lub laga hltv. Staż na forum również niski, co nie zachęca mnie do zmiany mojej decyzji. Posiedź dłużej na forum, popraw swoje umiejętności i napisz ponownie podanie. ta, twoje zdanie najwiecej warte. Osobiście na tak. + Aktywny. + Doświadczenie jako tako. + Chęć. 1 1 Link to comment
Użytkownik Vixo Posted October 18, 2018 Użytkownik Share Posted October 18, 2018 Wydaję mi się że przy Twoim małym doświadczeniu nie byłbyś w stanie dobrze ocenić demka, a niektóre są naprawdę trudne. Jesteś tu zaledwie 8 dni, toć to troszkę za szybko na takie podania. Ubt to ranga na której trzeba się znać. Będę na TAK tylko wtedy jak @pr0 0wn3d.cfg czy @demolka zrobią Ci test sprawdzający Twoje umiejętności, i oczywiście jak go zaliczysz Na razie jestem na NIE 1 1 Link to comment
cannabis 0101 Posted October 18, 2018 cannabis Share Posted October 18, 2018 Nie spełniasz wymagań podanie nie przekonuje. Spróbuj za jakiś czas 1 Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 marcinz Posted October 18, 2018 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted October 18, 2018 (edited) Najpierw to ogarnijcie post niżej Widać, że nie czytaliście wymagań. @Dylu, nie zamykaj lepiej @Kamilek wypowiedz się, albo ty @AdeK Edited October 18, 2018 by old Link to comment
Guest Kamilek Posted October 19, 2018 Share Posted October 19, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts