Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja - Punkty za zabójstwa/ginięcie

NoCheaterinio

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam wszystkich czytaczy, pozdrawiam was serdecznie. Przychodzę tutaj z propozycją nie do odrzucenia, gdyż iż ponieważ moja subiektywna opinia mówi, że punkty powyżej 2000pkt są troszkę niesprawiedliwie rozdawane mówiąc szczerze. Dajmy przykład mam 2300 pkt, przychodzi świeży gracz który ma 1000 pkt, powiedzmy zabija mnie i dostaje 14-15 pkt za zabojstwo, no ja sie pytam jak, nie wspomnę o kosach w żebro, po których dostają 25-30 pkt MASAKRA, podejrzewam, że wszyscy gracze Ci lepsi(nie czuję się nimi, po za tym że byłem podejrzewany o aimlocki, szybka dłon i palce dzięki dominika <3) sorry za określenie "Ci Lepsi" jednak powiedzmy 2200 pkt to już jest ciężko wbić. Prosiłbym w imieniu swoim i graczy o troszkę złagodzenie ilości odebranych punktów za śmierć :)

A tak szczerze, to proszę z serduszka zmniejszyć troszkę ilość odejmowanych pkt-ów za śmierć, do np. max 10, podczas np. różnicy 2400 pkt a 1000 (jakby ktoś źle odjął to 1400 pkt)

Pozdrawiam całą przemiłą ekipę i toxic @Anox, chłopaki dobrze robią, niech się to trzyma, pozdrawiam legnicę i dobrych chłopaków <3

edit #1

"No ale skoro masz tyle punktów to musisz być poprostu w chu dobry i to trzymac. Jak przerasta cie to ze ci zabieraja po 15 pkt to spadnij tak do 1800 pkt. To i tak jest duzo :D "

Tylko słuchaj, ja po takiej przypadkowej śmierci, muszę nadrabiać po 4-5 killi na na runde, a kończywszy mapę i tak jestem na minusie, po kilku śmierciach od takich osób. Im masz więcej pktów, musisz zabić więcej osób aby odrobić straty po śmierci. Po przekroczeniu pewnej ilości punktów jest to awykolalne, aby conajmniej się utrzymać i grać długo. Wbić topkę i wyjść to nie problem, problemem jest grając dużą ilość czasu utrzymać się na pozycji.

• Ha ha 1

W205 C400

„Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*]

• Zasłużony

No ale skoro masz tyle punktów to musisz być poprostu w chu dobry i to trzymac. Jak przerasta cie to ze ci zabieraja po 15 pkt to spadnij tak do 1800 pkt. To i tak jest duzo :D 

• Super 1

image.png
:pepehands:

• LEGENDA

Zmieniliśmy lekko zabieraną/dodawaną punktację, zobaczymy jak będzie się to teraz sprawować :P Daj znać na priv jak przyjęła się ta lekka zmiana ;) 

• Super 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]