Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 31 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 (edytowane) witam, tak to znowu ja tym razem z nudów zrobiłem menu wielojęzyczne na serwer bo widziałem kilka osób które nie są z Polski:) tutaj macie serwer testowy możecie zobaczyć jak to wygląda password pass;connect 91.224.117.94:27320 //edit lepsza kolorystyka dodalem odblokowanie w menu //edit w czasie mojego bana (tak dostałem ssy) edytowałem adminchat i zrobiłem kolorowe wiadomości na @@ (nie trzeba używać np @@r coś tam, tylko po prostu pisze się @@ wiadomość i każda kolejna wiadomość będzie napisana losowym kolorem) + wiadomości są powiększone (dhud) //edit propozycja chat klanowy menu.amxx @ Andrzej. sma dam na pw jezeli @ Shoter bedzie chcial adminchat.sma Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez kacorvixon_ 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 31 Marca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 daj lepiej kod zrodlowy, aby mozna bylo cos zmienic? xd @ kacorvixon_ mądrze Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mlynek Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zapodaj mi SMA menu na PW Przyda się taki bajer Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi