Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

hacker

chinol

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: 詐欺師
Admin banujący: miley
Serwer: DD2#1
Data zdarzenia: 31-03-2021
Opis sytuacji: dajcie mi grac o co wam loto na tym serwerze 

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=14708

Wycinek bana z konsoli:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Powod: 'Wrzuc demo na StrefaSkilla.pl'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:555980150'
[AMXBans] Twoje IP: '*5.2**.1*6.**'
[AMXBans] ===============================================

• Użytkownik

Rozpisze Cię koło północy i edytuje post ;) 

Wrzuc przy okazji swoje demo, które nagrało się 

EDIT:

Po obejrzeniu dema, raczej stwierdzam, że czysty. Było tylko parę takich dziwnych akcji, ale mógł być to też tylko zwykły przypadek. Natomiast dodaje link do HLTV (bo demo mi się ucina w 11 minucie) i niech sprawdzi to ktoś bardziej doświadczony. 

LINK

10:43 - Niby się cofnął do tyłu, jednak mimo wszystko wrócił, a chwilę wcześniej był ruch celownikiem. Raczej nie mógł się go tam spodziewać, ale również mogł być to przypadek - do sprawdzenia przez kogoś bardziej doświadczonego

11:46 - Bardzo szybki strzał, ledwo go dostrzegłem przy 1/4x z głową w monitorze, już pomijając fakt, że nawet w niego nie celowałeś (aczkolwiek to mógł być lag HLTV)

11:55 - Ruch celownikiem, tam gdzie  akurat będzie wychodził - do oceny przez kogoś bardziej doświadczonego, bo mógł być to łud szczęścia 

18:20 - 18:25 - Bardzo dziwna akcja, podążyłeś idealnie celownikiem za nim i oddałeś strzał co prawda, gdy już było widać kawałek głowy, ale jakoś niespecjalnie obawiałeś się, że może wyjść z innego miejsca

Tak jak mówię, do oceny przez kogoś bardziej doświadczonego. Na serwerze wyglądało to trochę bardziej obv, teraz skłaniam się bardziej ku temu, że gracz jest po prostu skillowy. Oddaje generalnie kosmicznie szybkie strzały z AWP, ale nie widzę w nich nic podejrzanego poza tymi akcjami, które wymieniłem (które równie dobrze mogły być przypadkiem, a nie oszustwem). Do oceny przez kogoś z większym doświadczeniem.

• Lubię to! 1

1bc91085d19768da823dd6c0bf92195d.jpg.351443c603b1819dcdef78d70f7be9aa.jpg

• Użytkownik

https://www5.zippyshare.com/v/w5zA1UgI/file.html

@ maajley pojawi sie ta rozpiska?

10:43 chillowalem totalnie, sluchalem po cichu muzyczki i sobie gralem, intuicja podpowiedziala mi zeby tam zerknac i tak wyszlo

11:46 gosciu rzeczywiscie jest slabo widoczny, nie mam na to zadnego wytlumaczenia, nie dziwie sie ze padlo podejrzenie

11:56 o cholera, to rzeczywiscie wygladalo jakbym szukal mrowek po tej podlodze zamiast gdzies szukal przeciwnika ale zapewniam cie ze to byl czysty przypadek

18:20 tutaj pojawila sie intuicja i wiem ze to bylo dziwne ze nie obawialem sie ze ktos moze mi wlasnie wyjsc z gali ale kurde, gralem na totalnym chillu i mialem gdzies czy mnie zabija czy nie, nie bede przeciez tryhardowal wieczorkiem, poza tym wiedzialem dokladnie gdzie wyjdzie a to zawsze szansa na fraga

mysle ze zainstalowanie pluginu "Wallblocker" na serwer ulatwi wam sprawdzanie graczy bo pozniej wynikaja z tego takie sytuacje ze kogos podejrzewa sie o wh i etc.

bardzo dziekuje za to schlebienie z tymi kosmicznymi strzalami z awp, tyle ode mnie mam szczera nadzieje na unbana @ maajley i zycze ci dobranoc

ps: nagralem sobie z tego fragmovie xD 

Edytowane przez chinol
  • Użytkownik∙

odbanowany.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]