Użytkownik∙ K4SA Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 1. Nick: K4SA 2. Wiek: 17 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/K4SA/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 10/10 6. Doświadczenie: Grałem jako strażnik na wielu innych serwerach, nawet kiedyś tutaj na waszym, więc wiem do jakich obowiązków przypisany jest Strażnik. 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak 8. Składka (Tak/Nie): Tak 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Jestem na TAK: +Wiek +GT +Znajomość zadań +Doświadczenie +Bardzo sprawny mikrofon +mutacja +Składka +/- spytałbym na miejscu @ `Costry. ciebie z regulaminu bo często ci się zdarza niszczyć ucieczkę i do niej wchodzić +miły +kulturalny +dobra opinia na serwerze + aktywność na serwerze - aktywność na forum Ale do nadrobienia -mało rozpisane podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SkRpT_Chinol Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Nie wypowiadasz się wcale w propozycjach na serwer, nie oddajesz głosów, twoja ostnia aktywność byla w 2020 pomijając podanie. Jedno podanie wczoraj miałeś odrzucone i piszesz drugie? Jedno podanie na tydzień jest przecież i powinno to się tyczyć każdego stanowiska.. Jak jesteś w ct za bradzo starasz się być śmieszny przez co wychodz, że jesteś irytujacy. Prowadzisz średnio kreatywnie choć się starasz. Z podania nic się nie dowiedziałem o tobie. Mogłeś się rozpisać w doświadczeniu no chyba że kłamiesz. Grasz w kratkę. Masz steam co cię wyróżnia. Na razie jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś się do mnie z pytań z regulaminu steam albo forum (okres próbny 2 tyg po zdaniu pytan) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Costry. Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi