Użytkownik Bartek Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Krótko i na temat, moderatorzy sypią warnami za nie używanie opcji "Edytuj" i niby spamienie, no wszystko fajnie, lecz użytkownik takiej opcji Edycji postu nie ma Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Nie pamiętam jak to już wyglądało od strony technicznej jeśli chodzi o uprawnienia w działach, ale dziwne, że jednak niektórzy użytkownicy taką opcję posiadają I jest to temat w którym rzekomo nie masz takiej opcji (?) 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kacorvixon_ Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) mi takie coś działa //edit najezdzasz na swoj post klikasz 3 kropeczki > edytuj Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez kacorvixon_ Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 3 Kwietnia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Co do tej propozycji to użytkownicy mają wszędzie taka opcję jak "edytuj temat" nwm może tobie co się zacięło, weź odśwież sobie forum i zobacz czy będziesz miał, ale jest też taka opcja, że 10 min wygasa ci edytowanie tematu z tyle co wiem ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 3 Kwietnia 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Krótko zwiędle i temat odpowiadam scrinem z acp : (grupa "Użytkownik") Poradnik : 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 3 Kwietnia 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi